Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Laurențiu Reghecampf, Ciprian Marica și Florin Răducioiu, analiză după Germania – Scoția 5-1: „Au arătat extraordinar. Nu mă așteptam”

Laurențiu Reghecampf, Ciprian Marica și Florin Răducioiu au analizat pe larg meciul de deschidere de la EURO 2024, Germania - Scoția 5-1
15.06.2024 | 02:01
Laurentiu Reghecampf Ciprian Marica si Florin Raducioiu analiza dupa Germania  Scotia 51 Au aratat extraordinar Nu ma asteptam
Laurențiu Reghecampf, Ciprian Marica și Florin Răducioiu, analiză pe larg după Germania - Scoția 5-1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf e un mare fan al fotbalului german. Fostul jucător al lui Energie Cottbus, Allemania Achen și Kaiserslautern a analizat victoria categorică a Germaniei în fața Scoției, scor 5-1.

Laurențiu Reghecampf, impresionat de forța arătată de Germania împotriva Scoției: „Au fost o echipă incredibilă”

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în studioul PRO TV alături de Ciprian Marica și Florin Răducioiu. Antrenorul adept al școlii germane a fost luat prin surprindere evoluția Mannschaft-ului:

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam sincer. Meciurile amicale nu au miză, nu au nicio valoare. Germania vine după doi ani de meciuri amicale în care au arătat foarte rău.

Au fost o echipă incredibilă și în atac și în apărare și au arătat extraordinar. Când le dai posibilitatea adversarilor să joace peste ai tăi… Nu are niciun rost să stai atât de sus.

ADVERTISEMENT

Germania are jucători de explozie care creează pericol atunci când au spațiu. Nu ai nevoie să faci lucrul ăsta. Sunt prea sus. Orice minge în spatele tău e pericol”. 

Laurențiu Reghecampf, completat de Ciprian Marica și Florin Răducioiu

Florin Răducioiu a vorbit și el despre forța arătată de nemți, dar pe fondul unui joc slab al britanicilor: „O echipă a Germaniei care arată încă din primul meci că poate fi pretendentă la titlu. A arătat un adevărat spirit ofensiv. Numai așa poți câștiga. Dar Scoția a fost foarte slabă”. 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica știe cum a reușit Germania să zdrobească Scoția: „Are calitate în atac și are jucători în apărare care joacă simplu. Construcția e foarte simplă la ei. Pe Gundogan sau Kroos. Sunt și o echipă cu experiență, au o medie de vârstă de peste 29 de ani”.

Laurențiu Reghecampf a explicat ce s-a întâmplat cu Scoția în debutul partidei: „Incredibil cât de mult se retrag”

Laurențiu Reghecampf a explicat de ce Scoția a capotat încă din startul partidei: „Cumva s-au retras justificat repede și apoi în minutul 10 primesc al doilea gol. Incredibil cât de mult se retrag.

ADVERTISEMENT

Echipele mari când simt că adversarul se retrage și nu reușește să joace ce și-a propus, e foarte greu să le mai faci față. E foarte greu când faci schimbări de direcție și dai prilejul unor jucători de valoare să marcheze astfel de goluri”.

Ciprian Marica a subliniat erorile grave din defensiva reprezentativei Scoției: „Uită să se uite după adversar. Sunt astfel de greșeli și la cel mai mare nivel. Dezastru, dominare completă. Nu întâmplător nemții au câștigat. Toni Kroos a jucat incredibil”, a concluzionat fostul atacant al lui Stuttgart la PRO TV.

ADVERTISEMENT
2,15 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Germania va acumula peste 7,5 puncte în Grupa A”