Life

Prima imagine cu băiețelul lui Reghe și al Corinei Caciuc. Antrenorul Craiovei a publicat un video superb

Laurențiu Reghecampf se laudă cu prima imagine cu băiețelul lui și al Corinei Caciuc. Antrenorul de la Craiova a făcut public un video superb de la ultima ecografie a iubitei sale.
16.01.2022 | 17:24
Prima imagine cu baietelul lui Reghe si al Corinei Caciuc Antrenorul Craiovei a publicat un video superb
Laurențiu Reghecampf a publicat ecografia viitorului băiețel. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor. În doar câteva luni vor deveni părinții unui băiețel pentru care-și doresc să clădească o familie de excepție.

Tânăra de 29 de ani urmează să aducă pe lume primul ei copil în luna mai, însă până atunci se concentrează pe perioada de graviditate și îi acordă bebelușului toată atenția.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, video cu cel de-al treilea fiu al său

Lucru de la care nu se abate nici Laurențiu Reghecampf. Pe lângă rolul de antrenor, Reghe este un tată foarte implicat, recent fiind alături de partenera sa la ecografie periodică recomandată de medic.

Moment pe care antrenorul de la Craiova l-a imortalizat, nerăbdător să își cunoască cel de-al treilea băiat. Iar imaginile cu viitorul bebeluș Reghecampf au ajuns virale, după ce chiar tatăl le-a publicat în mediul online, declarând că a avut parte de o duminică foarte fericită, care i-a dat putere să meargă mai departe plin de entuziasm.

ADVERTISEMENT

”Să fie sănătos”, ”Felicitări din toată inima”, ”Să fiți fericiți”, ”Doamne ajută să fie bine bebelușul și mămica lui”, ”Să vă aducă numai fericire”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care fac parte din comunitatea online a antrenorului, care au apreciat imaginile cu bebelușul încă nenăscut.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, un cuplu fericit

La începutul acestei luni, într-un interviu acordat pentru FANATIK, în exclusivitate, viitorii părinți au vorbit deschis despre relația de iubire pe care o trăiesc.

ADVERTISEMENT

Laurențiu și Corina se declară de învins după toate prin care au trecut, fapt pentru care fostul partener al impresarei spune clar și răspicat că acum este un bărbat împlinit, care iubește și care este iubit în aceeași măsură. Motiv pentru care, împreună cu tânăra sa parteneră, este sigur că va pune bazele unei familii în care să domnească liniștea, pacea, împlinirea și iubirea.

”Simt că sunt iubit”

”Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! N-aș schimba absolut nimic. Considerăm că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru. Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, a explicat Laurențiu Reghecampf, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În replică, iubita antrenorului se declară o femeie extrem de norocoasă, nerăbdătoare să își cunoască primul copil, pentru care se roagă să vină pe lume sănătos.

Faptul că alături de Laurențiu Reghecampf va deveni mamă nu poate decât să o bucure și să o facă să considere că ceea ce trăiește acum este o minune venită de la Dumnezeu.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți”, a venit și completarea Corinei Caciuc.

ADVERTISEMENT