Sport

Ce şi-au promis Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc pentru 2022: “Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!” Exclusiv

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinţi în 2022, iar înainte de intrarea în noul an şi-au făcut o promisiune în timpul pictorialului de excepţie realizat de FANATIK.
03.01.2022 | 17:42
Ce siau promis Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc pentru 2022 Nimic niciodata nu near mai putea desparti Exclusiv
Ce promisiune şi-au făcut Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc pentru 2022
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au acceptat, în premieră, să fie protagoniștii unui pictorial cu totul special, dedicat exclusiv cititorilor revistei glossy FANATIK. De altfel, este prima apariție publică a frumosului cuplu, de când au aflat că vor fi părinți. Printre fotografiile realizate în studioul Bitolia, cei doi îndrăgostiți au răspuns și la întrebările reporterilor FANATIK.

Galeria Bitolia, etalonul rafinamentului  și bunului gust

Ședința foto cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru FANATIK, singura revistă de sport pe hârtie lucioasă din România, a avut loc la Galeria Bitolia din București, un loc în care și un prinț cu prințesa lui s-ar fi simțit… ca acasă. Într-un decor de poveste, în clădirea monumentului istoric din zona Dorobanți a Capitalei,  imobil restaurat și înnobilat complet cu obiecte de artă, mobilier și accesorii feminine ce se îmbină într-un cadru elegant și rafinat, Corina s-a simțit în largul ei, admirând rochiile de lux și decorurile spectaculoase. Oana Badea, sufletul galeriei ce reprezintă un etalon al bunului gust, a fost o gazdă discretă și binevenită pe parcursul întregii ședințe foto.

ADVERTISEMENT

Încep pozele, primele emoții și o cupă de șampanie Moet & Chandon

Cu un zâmbet larg, de cum a intrat în Galeria Bitolia, Laurențiu Reghecampf și-a făcut puțin curaj, cerând amănunte despre ineditul pictorial de Sărbători. A gustat și dintr-o cupă de șampanie – un Moet & Chandon rose, brut – și, după ce a ciocnit cu toți din jur, s-a declarat pregătit pentru noua provocare. Corina, și ea cu ceva emoții, a simțit nevoia de încurajări… Și le-a primit din plin, din partea jumătății ei… Laur, cu câteva vorbe liniștitoare, meșteșugite, a făcut-o pe superba brunetă să dea tot ce e mai bun din ea, într-o ședință foto de neuitat. Fericită, Corina a scos la iveală unul dintre atuurile ei incontestabile: zâmbetul de milioane. Pe care i l-a dăruit doar lui… „Cât ești de frumos!”, i-a șoptit, la un moment dat, Corina lui Laur, iar antrenorul Craiovei a devenit, brusc, și el mai natural în fața aparatului de fotografiat. Primul set de fotografii a fost realizat de Corina într-un superb costum alb, în timp ce Laurențiu Reghecampf a preferat o ținută casual, elegantă.

„Nu am mai pozat niciodată așa, nu știu exact ce trebuie să fac”, a explicat candid Corina, lăsându-și ochii în jos. Dar, avându-l alături pe Soarele ei, plus o echipă profesionistă formată din stilistul Denis Predescu (designer vestimentar), cel care a recomandat splendida rochie aurie de la Bitolia, și fotograful profesionist Gică Flușter, ședinta foto s-a transformat rapid într-un adevărat spectacol.

ADVERTISEMENT
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, mai îndrăgostiţi ca niciodată

Reghecampf, îndrăgostit lulea: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește!”

Se întoarce Corina! O rochie neagră, mulată, cade pe ea perfect, iar burtica începe să se vadă… Laurențiu Reghecampf își pune și el alt costum… Încântarea i se citește în priviri și permanent zâmbește, fericit. E lângă Corina lui! Se iau tandru de mână, ciocnesc o cupă de șampanie și se privesc adânc în ochi. Atmosfera devine fierbinte, Laur și Corina par să își dorească să rămână doar ei singuri. Blițul destramă puțin magia, iar Corina începe să râdă… Laurențiu Reghecampf pare, la modul  cel mai serios, sub vraja iubitei lui…

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc! (…) N-aș schimba absolut nimic”, explică Laurențiu în timp ce el și Corina pozează, conform indicațiilor regizorale.

ADVERTISEMENT

Corina, pur și simplu, radiază de fericire. Iar asta se vede în toată splendoarea pe fața ei. „Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior”, ne surprinde cu răspunsul bruneta.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc (13)
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc în pictorialul FANATIK

„Bebelușul este un dar de la Dumnezeu!”

În rochia senzuală, mulată, burtica de graviduță devine și mai vizibilă. Chiar dacă superba brunetă o maschează cu dibăcie, de parcă ar fi un model cu experiență. Iar subiectul copilului pe care îl va aduce pe lume este abordat cu discreție, dar cu multă dragoste în vocea amândurora.

ADVERTISEMENT

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos”, șoptește Corina, mângâindu-și, fără să își dea seama, comoara. Discuția începe să se învârtă în jurul minunăției care va veni pe lume.

ADVERTISEMENT

„Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți anul viitor”, spune Corina în momentul în care o întrebăm, în glumă, dacă și-ar dori de la Moșu’ vreun cadou anume, ceva special.

Și, dacă tot a venit vorba despre transformări, Laur precizează că viața lor nu s-a schimbat, în fapt, în ultimele luni, cel puțin de când FANATIK a anunțat în premieră că noul cuplu așteaptă un bebeluș. „Noi nu resimțim vreo schimbare majoră. Nu ne-am ascuns niciodată, așa încât nu am fi avut ce să ne asumăm. Nu am căutat o validare publică! Ni s-a părut de bun-simț să rămânem discreți”, precizează Reghe.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc (12)
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc vor deveni părinţi în 2022

Reghe și Corina, ședință foto printre chicoteli și priviri complice. „Ce dulce ești!”

Se schimbă decorul și ținuta Corinei, care optează pentru o rochie minunată, aurie, de culoarea untului franțuzesc, din magnifica colecție de la Bitolia. Proprietara, Oana Badea, are cu ce se mândri… Romantismul este la el acasă în momentul în care Laurențiu și Corina urcă la ultimul etaj al Galeriei.

„Ce dulce ești!”, îi susură Corina lui Laurențiu, în momentul în care se așează, ajutată afectuos de Reghe, pe un fotoliu regal. Într-un glas, cei doi se descriu reciproc în 5 cuvinte: „PERSOANA PE CARE O IUBESC!”. Și își aruncă ocheade, din nou, amândoi… „De câte ori pe zi vă spuneți că vă iubiți?” Iar răspunsul vine după o altă privire șăgalnică schimbată între ei, de la Laurențiu: „De câte ori simțim! Și simțim…”.

Totul pare perfect! Dar, ca în orice relație, trebuie totuși să fie ceva care scârțâie… Care nu convine unuia sau altuia… Dar cuplul, cu dibăcie, ocolește întrebarea incomodă.

„Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă. Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem”, explică Corina. Laurențiu o completează, descriind, în fapt, cum decurge viața lor: „Noi nu ne-am făcut promisiuni, fiindcă nu ar avea vreo relevanță. Considerăm însă că amândoi avem maturitatea de a construi o relație pentru totdeauna. Ne dorim să asigurăm o familie liniștită copilașului nostru”.

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc
Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc, promisiune fermă pentru 2022

Corina:  „Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu”. Ce spune cuplul despre nuntă

Nunta, pare, momentan, undeva… în depărtare. „Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas”, explică, simplu, Corina.

Iar când vine vorba despre bârfele care se iscă, în fiecare moment, în jurul lor, Corina este fermă în a le demonta și susține că nu o interesează dacă este invidiată de alte tinere femei din România:

„Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”. Dar, nici nu pare dispusă să tolereze la infinit vorbele care o defăimează :„Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Nu voi accepta nimănui – și nu doresc să nominalizez pe cineva anume – să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”, precizează superba brunetă. „Nimic, niciodată, nu ne-ar mai putea despărți!”, o completeză hotărât Laurențiu.

După 95 de minute, ședința foto se încheie. Frumosul cuplu mulțumește tuturor și apoi pleacă ținându-se de mână, ca și cum s-ar teme să nu se piardă unul pe celalalt. Este evident pentru oricine: ei chiar se iubesc!

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc (15)
Corina Caciuc trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Laurenţiu Reghecampf

Despre fotbal și Craiova. „Nu știu cum se observă din exterior, dar eu sunt foarte liniștit”

„Mă concentrez exclusiv asupra muncii mele și nu las nimic să aducă atingere obiectivelor pe care mi le-am propus. N-am amestecat niciodată în viață cele două planuri, personal și profesional. Îmi iubesc meseria, mă dedic acesteia și investesc timp și suflet. De altfel, nu știu ce se observă din exterior, dar eu sunt foarte liniștit și nu mă afectează nimic. (…)

Venirea la Craiova are legătură strict cu un proiect fantastic în care cred cu tărie! Este un proiect uluitor în jurul unui club de tradiție, o echipă formidabilă, indiferent că discutăm despre patron, lotul de jucători, membrii staff-ului și, mai ales, suporteri”, completează tehnicianul Laurențiu Reghecampf.

Reghe câștigă 300.000 de euro la Craiova, Corina are afaceri cu China

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, este plătit foarte bine pentru cele două sezoane de contract cu echipa din Bănie. Mai exact, el încasează 300.000 de euro pe an la Universitatea Craiova!

Nici Corina nu se poate plânge că nu ar face bani frumoși. Și, chiar dacă este discretă când vine vorba despre afacerile sale, Corina a explicat pentru FANATIK că este o graviduță… activă. „Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, ne dezvăluie aceasta.

Cine este Corina Caciuc, frumusețea cu ochi albaștri?

Corina Caciuc, tânăra care așteaptă să devină mamă, în luna mai, are 29 de ani. S-a născut în Deva și se poate lăuda cu origini botoșănene, loc de unde se trag părinții ei. Corina a studiat managementul, noua iubită a lui Reghe având un Master în domeniu. Corina locuiește, acum, în Craiova, alături de jumătatea ei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,98 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!