Sport

Laurențiu Reghecampf, critic la adresa elevilor săi după Farul – Universitatea Craiova 1-0: „Nu ai voie să pierzi un asemenea meci! Schimbările au adus un minus!”

Farul Constanța a învins-o pe Universitatea Craiova, 1-0, în etapa a 15-a din Liga 1. La finalul meciului, Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a avut un discurs critic la adresa elevilor săi.
07.11.2021 | 18:06
Laurentiu Reghecampf critic la adresa elevilor sai dupa Farul  Universitatea Craiova 10 Nu ai voie sa pierzi un asemenea meci Schimbarile au adus un minus
Laurențiu Reghecampf, critic la adresa elevilor săi după Farul - Universitatea Craiova 1-0: „Nu ai voie să pierzi un asemenea meci! Schimbările au adus un minus!”
ADVERTISEMENT

Unicul gol al partidei Farul Constanța – Universitatea Craiova a fost marcat de Adrian Petre, în minutul 77.

Laurențiu Reghecampf, critic la adresa elevilor săi după Farul – Universitatea Craiova 1-0

„Reghe” susține că jucătorii săi au fost lipsiți de ambiție în meciul cu Farul. Totodată, este de părere că schimbările, pe care le-a făcut, pe parcursul partidei, au adus un minus echipei.

ADVERTISEMENT

„N-am avut posesie. Au fost foarte multe pase greșite. La gol, am făcut trei sau patru greșeli simultan. N-am avut ambiție. Schimbările, pe care le-am făcut, au adus un minus.

Un meci slab făcut de noi. Nu este normal, veneam după o perioadă bună. Fotbalul se joacă pe goluri. Din păcate, și daca ai o zi mai slabă, nu ai voie să pierzi un asemenea meci.

ADVERTISEMENT

Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat, după fiecare etapă, că ce ai făcut acum o săptămână nu mai contează. Astăzi, cei de la Viitorul (n.r. Farul) au avut un pic mai multă ambiție decât noi.

Nu era momentul cel mai bun, pentru noi, să pierdem acest meci. Trebuia să câștigăm toate cele trei puncte. În această pauză, va fi multă muncă și, probabil, mult stres pentru toată lumea”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor: „Am intrat puțin cu picioarele pe sus!”

De cealaltă parte, Dan Nistor, mijlocașul oltenilor, spune că Universitatea Craiova nu merita niciun punct din meciul cu Farul, având în vedere jocul slab pe care l-a prestat.

„Azi, am intrat puțin cu picioarele pe sus. Ne-am crezut învingători de la început și cred ca asta s-a văzut. A doua repriză cred că a fost la discreția gazdelor. Cred că nu trebuia să se întample acest lucru.

ADVERTISEMENT

«Mister» ne-a avertizat că va fi un meci foarte greu. Ne vor aștepta două săptămâni cu muncă și stres. La un moment dat, trebuia să vină acest moment.

Speram din tot sufletul să vină cât mai târziu. La cum ne-am prezentat, nu cred că meritam nici măcar un punct astazi”, a spus și Dan Nistor.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Liga 1, cu 28 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT