Sport

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce i-a exclus din lot pe Mateiu şi Bălaşa: „Motivele le-am transmis doar lor”

Laurențiu Reghecampf a exclus două vedete din lotul oltenilor pentru meciul cu CFR Cluj din Cupa României.
22.09.2021 | 13:25
Laurentiu Reghecampf a explicat de ce ia exclus din lot pe Mateiu si Balasa Motivele leam transmis doar lor
ADVERTISEMENT
22-09-2021
10:27

Mihai Bălașa și Alexandru Mateiu, excluși din lot doar pentru meciul cu CFR Cluj

Antrenorul Universității Craiova a explicat situația fundașului central Mihai Bălașa și a mijlocașului central Alexandru Mateiu, care au fost excluși din lot pentru meciul din Cupa României cu CFR Cluj.

Se pare că decizia lui Reghe este valabilă însă doar pentru această partidă, iar jucătorii vor fi reprimiți în lot pentru meciul cu Dinamo.

„Au fost excluși din lot pentru meciul cu CFR din motive pe care le-am transmis lor. Dar nu sunt excluși din lotul echipei noastre”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

„Reghe” s-a enervat crunt după înfrângerea suferită în „Gruia” în fața campioanei României, scor 0-1 și vrea să-și ia revanșa în Cupa României, acolo unde oltenii vor da din nou peste CFR Cluj.

Tehnicianul deținătoarei cupei este nemulțumit de felul în care s-au mișcat unii jucători ai săi, motiv pentru care a decis să excludă două vedete al formației din „Bănie”.

ADVERTISEMENT

Două vedete excluse de Laurențiu Reghecampf din lotul Craiovei pentru meciul cu CFR Cluj

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea pași greșiți la Craiova, iar tehnicianul a decis să excludă două vedete pentru duelul cu CFR Cluj, din Cupa României.

Este vorba despre Mihai Bălașa, jucător care nu a mai evoluat pentru olteni de pe 1 august, în înfrângerea cu FC Botoșani, scor 1-2 și despre Alexandru Mateiu, unul dintre căpitanii echipei, susține prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu a fost schimbat în minutul 40 al duelului din campionat cu CFR Cluj, „Reghe” arătându-și nemulțumirea pentru felul în care evoluase acesta.

Jucătorii Craiovei au fost supărați după eșecul cu CFR Cluj

La finalul duelului cu CFR Cluj, jucătorii oltenilor au recunoscut că sunt supărați pentru că au pierdut meciul, dar mai ales pentru că au ratat multe ocazii, Craiova având nu mai puțin de 15 șuturi spre poarta campioanei României, fără succes însă.

ADVERTISEMENT

Totodată, același scenariu s-a respectat și în confruntarea cu Sepsi, scor 1-1, când oltenii au ratat din nou foarte mult, Elvir Koljic trimițând mingea în bară, după ce portarul covăsnenilor nu mai avea șanse să ajungă la minge, iar Gustavo a ratat un penalty în finalul meciului.

„Erau mai obosiți ca noi, noi veneam după meciuri bune, din păcate am făcut un meci slab azi, nu știu de ce. În Cupă trebuie să jucăm pe viață și pe moarte, ca să ne calificăm. Suntem supărați și noi și suporterii.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ridicăm capul, pentru că nu avem ce să facem. Am ratat foarte mult, în fotbal nu câștigi dacă nu marchezi.

Acasă, ratăm penalty în minutul 83, din păcate începem să pierdem puncte și asta nu e bine”, a spus Nicușor Bancu la finalul meciului”, a spus Nicușor Bancu la finalul meciului din campionat cu CFR Cluj.

„E frustrant, pentru că știam că se bazează pe faze fixe. Noi am continuat să jucăm, dar trebuie să lucrăm la finalizare, pentru că trebuie să fructificăm ocaziile. E păcat, pentru că avem ocazii.

Ne-a lipsit golul, am avut multe ocazii. Moralul era altul dacă am fi câștigat etapa trecut, dar ăsta e fotbal, privim spre viitor. Meciul din cupă va fi diferit și sperăm să ne calificăm”, a spus și Valerică Găman.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,87 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT