Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, debut perfect la Al Wasl. Prima victorie în campionat pentru noua sa echipă după trei luni!

04.02.2019 | 17:16
Laurentiu Reghecampf debut perfect la Al Wasl Prima victorie in campionat pentru noua sa echipa dupa trei luni

Laurențiu Reghecampf a disputat în cursul zilei de luni primul său meci oficial pe banca noii sale echipe, Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul s-a despărțit surprinzător de Al Wahda pe finalul anului trecut din cauza unor disensiuni cu conducerea clubului.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit imediat un nou angajament însă, semnând cu Al Wasl, din aceeași ligă, acolo unde va primi un salariu uriaș. Reghecampf are și mână liberă la transferuri, de curând aducând un jucător din Liga 1 Betano.

Laurențiu Reghecampf, debut perfect la Al Wasl

Al Wasl s-a impus în deplasare cu Dibba Al Fuijarah, ultima clasată din Emirate. Meciul nu a început deloc bine pentru echipa lui Reghecampf, care s-a văzut condusă încă din minutul 24. A revenit spectaculoas până în pauză însă, grație golurilor înscrise de Canedo (39) și Lima (45). 2-1 pentru Al Wasl a fost și scorul final.

Al Wasl nu mai câștigase vreun meci în campionat de la 1 noiembrie 2018, când se impunea tot în fața acestui adversar, în turul campionatului, scor 6-3.

Noua echipă a lui Reghecampf terminase anul groaznic, cu o singură victorie în opt meciuri oficiale.

Grație acestui succes, Al Wasl a ajuns la 14 puncte în 14 etape, aceasta fiind chiar prima etapă din retur.

Pentru Al Wasl urmează un meci complicat pe teren propriu cu Bani Yas, ocupanta locului 5, aflată la șapte puncte în față.

Al Wasl, club de tradiție în Emirate

Al Wasl este un club de tradiție în Emirate, cucerind de șapte ori titlul, ultima dată în sezonul 2006/07. Anul trecut a participat și în grupele Ligii Campionilor Asiei, pierzând toate cele șase meciuri disputate însă.

Laurențiu Reghecampf l-a dorit în această perioadă și pe Nicolae Stanciu, dar jucătorul a ajuns în cele din urmă în Arabia Saudită, la Al Ahli, care a scos din conturi zece milioane de dolari pentru el.