Sport

Laurențiu Reghecampf, declarație tranșantă privind partida Universitatea Craiova – Laci: „Ar fi o rușine! Vom face tot ce putem ca să câștigăm!”

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat ca noul antrenor al Universității Craiova. Iar, în cadrul unei conferințe de presă, noul tehnician din Bănie a vorbit despre manșa retur cu Laci, din turul 2 preliminar al Conference League.
27.07.2021 | 19:01
Laurentiu Reghecampf declaratie transanta privind partida Universitatea Craiova  Laci Ar fi o rusine Vom face tot ce putem ca sa castigam
ADVERTISEMENT

În meciul tur, Laci a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Zarubica, în minutul 36.

Partida Universitatea Craiova – Laci se va juca joi, de la ora 21:30.

Laurențiu Reghecampf, declarație tranșantă privind partida Universitatea Craiova – Laci

Tehnicianul din Bănie susține că va face tot ce îi stă în putință pentru a o învinge pe Laci. Acesta consideră că ar reprezenta o rușine ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Laci, din Conference League.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că ar fi o rușine. Nu ar fi un dezastru, dar este un obiectiv. Noi facem tot ce putem ca acest lucru să nu se întâmple, vom face tot ce putem ca să câștigăm. Ar fi o bulină neagră pentru toată mișcarea din Craiova”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă.

Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova

Reghecampf și-a propus un obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova: câștigarea tuturor trofeelor puse în joc.

ADVERTISEMENT

„Relația dintre mine și patronul Universității Craiova este o relație veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutăm mereu despre ce se întâmplă la echipă. După cum vedeți, în fotbal se întâmplă de multe ori lucruri pe care nu le ai pe hârtie, trebuie să fim pregătiți în orice moment. Echipele, care își doresc să câștige trofee, nu au răbdare, fanii te presează.

Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat. Fanilor eu nu pot decât să le promit că voi face tot ceea ce ține de mine și voi încerca să le dau jucătorilor impulsurile să câștige meciurile. Campionatul este foarte lung și vedeți că toate echipele se întăresc și sunt puternice.

ADVERTISEMENT

Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că și cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună.

Nu mă veți auzi niciodată vorbind despre antrenorul de înaintea mea. Sperăm să reușim, o luăm pas cu pas și aș vrea să vă concentrați mai mult pe următorul meci”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe Al-Ahli Jeddah, echipă de care s-a despărțit în vara acestui an.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 11 din Liga 1, cu trei puncte obținute după două meciuri jucate.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT