Sport

Laurențiu Reghecampf i-a „furat“ fundașul central lui Gigi Becali: „Habar nu am de ce nu l-a luat. E o forţă a naturii”

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este în pregătiri, în Turcia, cu noua sa echipă, Neftchi Baku. Sub comanda antrenorului român a ajuns și un fotbalist dorit de Gigi Becali la FCSB.
07.07.2022 | 11:57
Laurentiu Reghecampf ia furat fundasul central lui Gigi Becali Habar nu am de ce nu la luat E o forta a naturii
Solomon Kvirkvelia (stânga), pe vremea când evolua pentru Lokomotiv Moscova, într-un duel pentru minge cu Maksim Glushenkov (dreapta), de la Krylya Sovetov. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vicecampioana Azerbaidjanului își propune titlul pentru sezonul 2022-2023 și tocmai de aceea a făcut mai multe achiziții în pauza competițională. Printre achiziții se numără și fundașul central gruzin, Solomon Kvirkvelia (30 de ani), care a fost foarte aproape să ajungă la FCSB.

Laurențiu Reghecampf l-a transferat la Neftchi Baku pe stoperul dorit la FCSB de Gigi Becali

„Solomon este cu noi în cantonament, este un jucător foarte, foarte bun. Eu nici nu am ştiu că-l vrea Steaua (n.r. FCSB) sau altă echipă din România pentru că nu cred că este un jucător ieftin.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu cât a costat, că nu e treaba mea, dar l-am văzut în două meciuri ale echipei naţionale a Georgiei, cu Bulgaria şi cu Macedonia de Nord, şi mi-a plăcut.

E o forţă a naturii la un metru şi 96 de centimetri. Eu sper şi îmi doresc să ne ajute pentru că are experienţă internaţională, lucru extrem de important.

ADVERTISEMENT

De ce cred că nu l-a luat Gigi? Habar nu am, ti-am zis că nici nu am ştiut că-l vrea, nu-mi aduc aminte să fi pronunţat numele ăsta cât am fost eu în ţară”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Digi Sport.

Azerii se pregătesc și pentru debutul în preliminariile UEFA Conference League. În turul 2, Neftchi Baku dă piept cu Aris Limassol, dubla cu ciprioții fiind programată pe 21 și pe 28 iulie.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Mihai Stoica despre Solomon Kvirkvelia: „Nu mai e în vizior”

Transferul lui Solomon Kvirkvelia la FCSB picat după ce roș-albaștrii i-au achiziționat pe Joyskim Dawa și pe Rachid Bouhenna, mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK. Mai mult, Mihai Stoica a dezvăluit că stoperul gruzin cerea un salariu mare pentru fotbalul românesc.

„Nu mai e în vizor. Eu îl ştiam pe Kvirkvelia de când a jucat la Rubin Kazan, de foarte mulţi ani. Lokomotiv Moscova avusese ofertă de 10 milioane de euro pentru el, de la Tottenham, şi a cerut 15.

ADVERTISEMENT

Bine, a fost vârful lui, acum a picat, pentru că era un efort financiar, poate că mai aducem unul, dar fără efort financiar. Pentru Kvirkvelia era efort financiar”, a declarat managerul general al vicecampioanei României, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru „GG” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT