Sport

Laurențiu Reghecampf, dezamăgit după înfrângerea cu UTA: „Mă aștept la mult mai multe!” Ce spune de plecarea lui Pigliacelli

Reghe a fost extrem de nemulțumit de jocul prestat de elevii săi la Arad și consideră alb-albaștri că pot mult mai mult de atât. În același timp antrenorul Științei a negat plecarea italianului Pigliacelli.
15.08.2021 | 00:08
Laurentiu Reghecampf dezamagit dupa infrangerea cu UTA Ma astept la mult mai multe Ce spune de plecarea lui Pigliacelli
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova face un nou pas greșit și nu reușește să obțină prima victorie în deplasare în Casa Pariurilor Liga 1.

Arădenii au reușit un super gol în poarta lui Piglicelii, care ar putea pleca la Pescara, în timp ce Nicușor Bancu abia a putut să vorbească la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, deranjat de prestația Universității în meciul cu UTA: „Nu am avut consistență și agresivitate”

Laurențiu Reghecampf consideră că Universitatea Craiova nu a făcut deloc un joc bun cu UTA și își avertizează elevii că are așteptări mult mai mari de la ei: „Un joc slab făcut de noi, în care nu am avut consistență și agresivitate. Mă aștept la mult mai multe din partea lor. Trebuie să o facem pe teren și mai putin prin declarații”.

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Reagy Ofosu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar Reghe are mai multe probleme de lot însă nu vrea să le găsească nicio scuză jucătorilor săi: „Nu vreau să discut după meci de problemele medicale, de veniri și plecări. Jucătorii trebuie să își facă treaba cum trebuie și să respecte culorile clubului. La altă reacție mă aștept. Au valoare. Când ai anumite ocazii trebuie să marchezi. Trebuie mai mult curaj”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a evitat să vorbească despre arbitraj și consideră că alb-albaștrii nu aplică pe teren ceea ce se lucrează la antrenamente: „Eu nu vreau să discut de arbitraj. După meci suntem la cald și sincer nu am văzut faza unde Bancu a fost lovit. Să vin eu acum să gasesc motive pentru care am pierdut meciul? Ei trebuie să facă ce încercăm la antrenamente, să nu aibă tracul rezultatelor și să joace din ce în ce mai bine”.

Laurențiu Reghecampf infirmă plecarea portarului Mirko Pigliacelli: „Nu e adevărat!”

Laurențiu Reghecampf a dezinfirmat faptul că portarul italian o va părăsi pe Universitatea Craiova și nu consideră că este vinovat la golul marcat de Liviu Antal: „Nu am văzut foarte bine golul. O să mă uit și o să discut cu jucătorii. Nu e adevărat. E jucătorul Universității. A fost puțin în față, dar trebuiau să fie cu toții mai atenți”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Universității Craiova i-a felicitat pe suporterii arădeni care au creat o atmosferă senzațională și consideră că jucătorii ar trebui să fie și mai motivați la astfel de meciuri.

„E cel mai frumos pentru un fotbalist să aibă parte de un asemenea public și de asemenea stadioane. Că mai sunt spectatori care își revarsă frustările, e altceva”, a spus Laurențiu Reghcampf pentru Digi Sport după înfrângerea de la Arad.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu șochează după înfrângerea cu UTA: Am dinții făcuți praf! Nici nu pot să vorbesc corect!”

Nicușor Bancu a fost un car de nervi la finalul partidei cu UTA, după ce a fost lovit în plină figură de către mijlocașul arădenilor, Roger, care nu a văzut nici măcar cartonașul galben din partea centralului Cojocaru.

„Nici nu pot să vorbesc corect și arbitrul zice că n-a făcut nimic. Am dinții făcuți praf, trebuie neapărat să facem ceva cu arbitrajul. Nu știu dacă e o tentă, dar numai nouă ni se întâmplă asta.

Ei au jucat foarte dur, ăsta n-a fost fotbal, a fost altceva. E presiune, când nu câștigi. Lumea vrea să câștigăm meci de meci. Avem și mulți accidentați, nu ne putem reveni așa repede. Nu știu dacă este o criză, sunt câteva meciuri mai proaste. Eu zic că o să ne revenim”, a spus supărat fundașul stânga.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT