Fotbal intern

Laurenţiu Reghecampf, dorit de Dinamo! “Negociam să îl duc acolo, dar a semnat cu Steaua!”

16.12.2018 | 10:51
Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă susţinută la FCSB! Antrenorul a fost dorit la Dinamo în 2012
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, a fost dorit de Dinamo în 2012. Anamaria Prodan a dezvăluit că tehnicianul român a primit o ofertă de la gruparea din “Ştefan cel Mare” înainte să semneze cu FCSB, în 2012 şi a dat detalii despre modul în care Reghe a ajuns să o pregătească pe vicecampioana României după aventura la Concordia Chiajna.

Anamaria Prodan susţine că Laurenţiu Reghecampf semnase un contract cu George Copos pentru a merge la Rapid, dar ea negocia cu Nicolae Badea pentru a-l duce la Dinamo. În acelaşi timp, Gigi Becali a intrat pe fir pentru a-l aduce la FCSB. În cele din urmă, deşi Anamaria Prodan a insistat să meargă în “Ştefan cel Mare”, Laurenţiu Reghecampf a ales gruparea “roş-albastră”.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a fost dorit de Dinamo

“Laurenţiu a fost dorit de Dinamo. Avea contract semnat cu Rapid şi era căutat şi de Steaua. Eu negociam cu Badea ca să îl duc la Dinamo pentru că eu îl doream acolo, iar el negocia cu Steaua. A venit acasă şi mi-a spus: “Mă duc la Steaua!”. Am vorbit cu domnul Copos şi a înţeles. A mers la Steaua şi a câştigat titlul, iar de atunci mereu îmi spune Copos că nu trebuia să îi dea drumul. Eu îl văd pe Reghe la Dinamo, îl văd oriunde se face performanţă”, a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

După ce s-a despărţit de Concordia Chiajna, Laurenţiu Reghecampf a ajuns la FCSB în mai 2012 şi a stat până în mai 2014, perioadă în care i-a antrenat pe vicecampioni în 103 meciuri. Apoi, antrenorul român a plecat la Al Hilal şi Litex Lovetch, iar în decembrie 2015 a revenit la gruparea finanţată de Gigi Becali unde a stat până în mai 2017. Cu FCSB, Laurenţiu Reghecampf a câştigat titlul de două ori (2012-2013 şi 2013-2014) şi o Supercupă a Românei (2013-2014).

ADVERTISEMENT