Sport

Laurențiu Reghecampf e favoritul unui fost selecționer în lupta la titlu: „Joacă cel mai frumos fotbal”

Universitatea Craiova este echipa momentului în play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au șanse matematice la titlu, iar Anghel Iordănescu mizează pe valoarea antrenorului Laurențiu Reghecampf.
19.04.2022 | 16:45
Laurentiu Reghecampf e favoritul unui fost selectioner in lupta la titlu Joaca cel mai frumos fotbal
Laurențiu Reghecampf e favoritul lui Anghel Iordănescu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Titlul în Casa Pariurilor Liga 1 se joacă! CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova au toate șanse să cucerească trofeul, acum, când au mai rămas de disputat doar cinci etape din sezonul 2021-2022. Deși echipa sa e cotată cu șansa a treia, Laurențiu Reghecampf are susținerea lui Anghel Iordănescu.

Laurențiu Reghecampf l-a impresionat pe Anghel Iordănescu

Fostul selecționer crede în șansele alb-albaștrilor și după ce a văzut derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, câștigat de vicecampioană cu scorul de 1-0. În urma rezultatelor din ultima etapă a turului play-off-ului, Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 39 de puncte, cu șase mai puține decât liderul.

ADVERTISEMENT

Iordănescu s-a înscris și el pe lista celor care au criticat jocul pragmatic al echipei lui Dan Petrescu și îi dă exemplu pe oltenii lui Laurențiu Reghecampf, care nu au mai luat campionatul din 1991.

„Meciul a fost câștigat de FCSB, care a pregătit foarte bine acest joc și a adus pentru prima dată într-un meci cu CFR acea luptă de care pomenea patronul echipei.

ADVERTISEMENT

E victoria celor care au decis să alcătuiască o linie de mijloc mai puternică, a celor care au pregătit mental jucătorii pentru luptă. CFR nu s-a prezentat la acest derby, a negat fotbalul și a refuzat fotbalul.

FCSB a încercat tot ce-i stă în putință să joace și să câștige, dar cel mai frumos fotbal îl practică Universitatea Craiova. Reghe e un antrenor valoros, care a știut să-și organizeze echipa, s-o aducă în vârful de formă atunci când trebuia”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are o serie de trei succese consecutive, în care a reușit să câștige cu FCSB (2-0), CFR Cluj (3-2) și Farul Constanța (3-0). Oltenii au cea mai bună ofensivă din play-off, 12 goluri marcate în cinci etape.

Antrenorul Universității Craiova se teme de meciul cu Sepsi

Până la startul returului din play-off, U Craiova este angrenată și în semifinalele Cupei României. Are meci cu Sepsi, miercuri, 20 aprilie, de la ora 19:30, iar Reghecampf se teme de întâlnirea cu covăsnenii.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci dificil pentru noi, vor fi şi orgolii în joc, ţinând cont că au jucători care au jucat la Universitatea Craiova, unii s-au antrenat aici cu mine, au un antrenor foarte bun şi care ne cunoaşte bine.

Va fi un meci de ambiţii, ei au echipă bună,  am constatat pe pielea noastră în meciul de campionat, pe care l-am pierdut cu 3-1 acolo. Este un meci pentru accederea în finala Cupei României, deci sigur vor fi două meciuri foarte disputate”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 3,05 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT