Sport

Nu Budescu sau Tamaș îl sperie Reghecampf înainte de FC Voluntari – Universitatea Craiova: „La ultimul meci am avut probleme mari”. Video

Universitatea Craiova este echipa momentului în Liga 1. Laurențiu Reghecampf se teme însă de etapa a doua din play-off, în care oltenii trebuie să joace pe terenul lui FC Voluntari.
16.03.2022 | 15:48
Nu Budescu sau Tamas il sperie Reghecampf inainte de FC Voluntari  Universitatea Craiova La ultimul meci am avut probleme mari Video
Laurentiu Aurelian Reghecampf reactioneaza in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, sambata 11 decembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are șapte victorii la rând în Casa Pariurilor Liga 1 și speră să o obțină și pe a opta înainte de pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale. Oltenii au ca obiectiv locul 2, dar Laurențiu Reghecampf se teme de deplasarea de la Voluntari.

Gazonul de la Voluntari îl sperie pe Laurențiu Reghecampf

Înaintea etapei a doua din play-off, U Craiova este pe locul 3, cu 30 de puncte, patru mai puține decât ocupanta poziției secunde, FCSB. Alb-albaștrii deschid runda, vineri, 18 martie, de la ora 20:30. Suprafața de joc îi dă bătăi tehnicianului în vârstă de 46 de ani, dar statistica este de partea „Științei”, care n-a pierdut niciodată la Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci dificil pentru noi, ținând cont de faptul că vom juca la Voluntari, pe un teren care e mult mai mic decât cel cu care suntem noi obișnuiți acasă. Nu știm dacă va ploua, cum va fi gazonul. La ultimul meci jucat acolo am avut probleme foarte mari din cauza ploii. A fost o mocirlă. Sperăm să avem condiții cât mai bune.

Ei vin după un meci pierdut la CFR, unde în prima repriză au avut ocazii foarte mari de a marca. Sunt sigur că își doresc să facă și ei primele puncte în play-off, de aceea va fi un meci deschis, unde ambele echipe vor cele trei puncte puse în joc.

ADVERTISEMENT

Orice partidă este specială, mai ales în play-off. Voluntari e o echipă cu jucători cu mare experiență în această competiție, jucători care pot face diferența și se pot descurca la acest nivel. Cu siguranță gazonul nu ne avantajează pe noi. Sper să fie condiții cât mai bune, pentru că avem jucători care se pretează la un joc de posesie, de combinație, de posesie. Trebuie să ne adaptăm.

Sper ca jucătorii care vor intra vineri pe teren să fie conectați și să aibă ambiția de a lua trei puncte. Trebuie să continuăm pe aceeași linie, să punem presiune, pentru că suntem din nou echipa care deschide etapa din play-off. Printr- o victorie a noastră nu facem decât să punem presiune pe echipele din față și să câștigăm și noi la moral și în clasament”, a declarat Laurențiu Reghecampf, înainte de FC Voluntari – U Craiova.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu: „Sunt convins că nu ne vor da prea multe șanse să înscriem”

Mijlocașul oltenilor, Alex Crețu, le cere colegilor săi din atac să fie cât se poate de eficienți în fața porții lui Mihai Popa. Ilfovenii au luat doar 27 de goluri în sezonul regulat.

„Vom întâlni o echipă bine organizată, cu o defensivă puternică. Sunt convins că nu ne vor da prea multe șanse să înscriem, dar vom fi concentrați și cel mai importante să luăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

E foarte important să aduni victorii. Se vede și la antrenamente, la pregătirea din timpul săptămânii atmosfera e una frumoasă și asta ne dă curaj pentru următorul meci”, a declarat Crețu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 3,45 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT