Sport

Laurențiu Reghecampf, gest incredibil după despărțirea de Universitatea Craiova. A vorbit cu liderul de galerie! Exclusiv

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit duminică de Universitatea Craiova și a început deja demersurile pentru un nou angajament. A vorbit cu Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB.
13.06.2022 | 22:35
Laurentiu Reghecampf gest incredibil dupa despartirea de Universitatea Craiova A vorbit cu liderul de galerie Exclusiv
Laurentiu Reghecampf ar fi tentat de o revenire la FCSB și l-a contactat deja pe Gheorghe Mustață. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru s-au întâlnit duminică, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK. A fost punctul culminant al unei săptămâni foarte tensionate între cei doi, despre care FANATIK a prezentat detalii în premieră.

Laurențiu Reghecampf ar fi interesat de o posibilă revenire la FCSB și a vorbit în acest sens cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață

În vreme ce Universitatea Craiova s-a înțeles cu Laszlo Balint, informație de asemenea anunțată în exclusivitate de FANATIK, Laurențiu Reghecampf vrea și el să scape cât mai repede de statutul de șomer.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, Laurențiu Reghecampf a făcut o mutare surprinzătoare în chiar prima zi după despărțirea de Universitatea Craiova. A pornit demersurile pentru o revenire la FCSB, echipa la care a avut cele mai bune rezultate. Iar omul cu care ar fi discutat în acest sens este Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Laurențiu Reghecampf are în continuare o relație excelentă cu fanii FCSB, iar Gheorghe Mustață a anunțat în mai multe rânduri că și-ar dori ca Reghe să revină pentru un al treilea mandat. De altfel, antrenorul de 46 de ani l-a sunat pe Mustață încurajat chiar de o declarație pe care acesta din urmă a dat-o recent.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a încercat și în 2020 să forțeze revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. Fără succes, însă, la acel moment

“Dacă e adevărată informația că Reghe a fost dat afară de la CSU Craiova, evident că nici nu se pune problema să nu ni-l dorim la noi. S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni. Aceasta trebuie să fie și condiția, ca Toni să rămână, să fie împreună”, declara Gheorhe Mustață săptămâna trecută la Realitatea Sportivă.

Gheorghe Mustață și-ar dori să poată forța o revenire a lui Laurențiu Reghecampf, în condiția menționată, alături de Toni Petrea, dar rămâne de văzut ce influență poate avea liderul galeriei FCSB pentru o decizie în acest sens.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gheorghe Mustață a mai avut o tentativă de a forța revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB în toamna lui 2020. Atunci, Reghe tocmai se despărțise de Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Toni Petrea fusese numit de câteva luni ca principal la FCSB și se anticipa atunci o refacere a echipei cu Reghe.

Laurențiu Reghecampf, două mandate de antrenor în FCSB! Primul de mare succes, al doilea încheiat cu un titlu ratat la limită în fața lui Hagi

“Mi-aș dori din toată inima să revină Reghe! Simt chiar că se văd deja mâinile lui. Țîn permanent legătură cu Laurențiu. Primul său obiectiv, dacă vrea să lucreze din nou în România, este să revină la FCSB. În România nu merge la alt club. Dacă se întâmplă altceva, știe că mă duc peste el acasă”, spunea atunci Mustață pentru Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a avut două mandate ca antrenor la FCSB. Primul dintre ele în perioada mai 2012 – mai 2014, în care rezultatele sale au fost excelente, și un al doilea nu la fel de bun, între decembrie 2015 și mai 2017. La această a doua aventură la FCSB, Reghe a ratat titlul deși a terminat sezonul la egalitate de puncte cu Viitorul lui Hagi, campioana din 2017.

4… trofee a câștigat Laurențiu Reghecampf ca antrenor la FCSB: 2 titluri în Liga 1 (2013, 2014), Supercupa României (2014) și Cupa Ligii (2016)


(P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT