Sport

Laurențiu Reghecampf primește vești bune înaintea confruntării cu Gică Hagi. Ce jucători revin la Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că Andrei Ivan și Elvir Koljici s-au recuperat complet și vor face parte din lotul lui Laurențiu Reghecampf în meciul cu Farul Constanța, programat luni, de la ora 20:30.
04.03.2022 | 19:10
Laurentiu Reghecampf primeste vesti bune inaintea confruntarii cu Gica Hagi Ce jucatori revin la Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf primește vești bune înaintea duelului cu Gică Hagi sursă foto: inquam photos
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că absenții din meciul cu CS Mioveni, scor 3-0, Andrei Ivan și Elvir Koljici vor reveni pe teren în ultima etapă a sezonului regulat. Pentru Universitatea Craiova recuperarea celor doi este un avantaj destul de mare în lupta pentru locul 3 cu Farul Constanța, echipă care se află în spatele „alb-albaștrilor” în clasamentul Casei Pariurilor Liga 1.

Vești bune pentru Laurențiu Reghecampf înaintea meciului cu trupa lui Gică Hagi

Calificată în play-off, trupa lui Laurențiu Reghecampf are ca și obiectiv obținerea celor trei puncte în partida de luni, de pe „Ion Oblemenco”. „Alb-albaștrii” au cinci victorii consecutive în campionat și nu se gândesc să pună capăt acestei serii prea curând.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește întăriri serioase înaintea meciului cu Farul Constanța. FANATIK a aflat că oltenii i-au recuperat la timp pe Andrei Ivan și Elvir Koljici pentru disputa de luni seara, de pe „Ion Oblemenco”. Cei doi s-au alăturat lotului antrenat de Laurențiu Reghecampf și cel mai probabil vor fi folosiți în ultima rundă a sezonului regulat.

Elvir Koljici a lipsit cinci etape din cauza unei accidentări suferite în meciul cu CFR Cluj, scor 1-1. Atacantul bosniac a resimțit dureri în urma unei căzături, după un duel aerian cu fundașul feroviarilor Daniel Graovac. Vârful Universității Craiova a jucat doar trei partide oficiale pentru olteni în 2022 și a marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Koljici din atacul juveților, Andrei Ivan, a absentat în ultimele două etape ale Casei Pariurilor Liga 1. Internaționalul român a fost infectat cu COVID-19, însă a trecut ușor prin boală, fiind asimptomatic. Pentru Universitatea Craiova, Ivan a marcat 11 goluri în campionat și este golgheterul echipei.

Deși Reghecampf a câștigat doi jucători importanți pentru duelul cu Farul, tehnicianul de 46 de ani nu se va putea baza de Ștefan Baiaram. Titular și marcator pe terenul celor de Mioveni, atacantul de 19 ani al Universității Craiova este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, patru în cazul acestuia.

ADVERTISEMENT

Farul Constanța va fi nevoită să se descurce fără unul dintre titulari din defensivă

Cu două succese consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, Farul Constanța poate să-și termine seria rezultatelor pozitive în Bănie. Constănțenii au obținut victorii importante în ultimele două etape, ambele cu scorul de 2-0, în meciurile cu FCSB și FC Botoșani.

Deși, forma sa actuală o poate propulsa pe trupa lui Gică Hagi drept favorită, Farul poate să fie dezavantajată de schimbările din primul 11. Formația din Constanța l-a cedat pe Virgil Ghiță în Polonia,  la Cracovia, iar absența sa din defensivă poate crea probleme echipei.

ADVERTISEMENT

Hagi nu se va putea baza pe Sebastian Mladen în deplasarea de la Craiova și va fi obligat să improvizeze. Cel mai probabil, Dragoș Nedelcu va fi trecut în centrul apărării alături de Ionuț Larie. De la revenirea sa la Farul Constanța, Nedelcu a jucat pe o singură poziție în toate cele șase partide bifate, cea de mijlocaș defensiv.

  • 18,90 miloane de euro este valoarea lotului Universității Craiova
  • 13.26 milioane de euro valorează lotul Farului Constanța

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 4,25 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT