Sport

Laurențiu Reghecampf iese la atac după demiterea de la U Craiova: „Fac ce doresc în timpul liber! Jucătorii nu sunt alcooliști”

Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac după demiterea de la Universitatea Craiova, explicând ce s-a întâmplat la emisiunile la care a participat și de ce s-a supărat patronul Mihai Rotaru.
20.06.2022 | 22:40
Laurentiu Reghecampf iese la atac dupa demiterea de la U Craiova Fac ce doresc in timpul liber Jucatorii nu sunt alcoolisti
Laurențiu Reghecampf iese la atac după demiterea de la U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al oltenilor nu crede că a greșit cu ceva participând la emisiunile TV, de care a fost acuzat imediat după ce a plecat de la Craiova.

Laurențiu Reghecampf iese la atac după demiterea de la U Craiova

Laurențiu Reghecampf a ieșit la atac după demiterea de la Universitatea Craiova și a explicat ce s-a întâmplat de fapt la club și care a fost nemulțumirea patronului Mihai Rotaru:

ADVERTISEMENT

„Eu cred că am avut o relație bună cu toată lumea, nu doar cu fanii, iar relațiile ți le faci când ai rezultate și când joci fotbal.

În momentul în care îți dorești să câștigi campionate, ai nevoie de un lot puternic. Referitor la reacția lor, nu îmi e străină, întotdeauna au cerut ca cei care se ocupă de club să aducă jucători.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult că Mateiu a semnat, eu am spus să își prelungească, pentru că nu vedeam un jucător din campionat care îi poate lua locul. Eu mi-am dorit ca el și ca Marius Constantin să rămână la club”.

„Eu eram sigur că rămân la Craiova, pentru că am continuat discuțiile cu patronul Mihai Rotaru, discutasem să aducem jucători pe pozițiile de care am avut nevoie.

ADVERTISEMENT

Mi s-a reproșat că staff-ul meu nu e bun și că trebuie să aducem un staff mai profesionist, ceea ce mi s-a părut bizar și am spus că dacă e să rămân, rămâne tot staff-ul”, a mai spus Laurențiu Reghecampf, la TV OrangeSport.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate care au fost emisiunile mondene la care a participat Laurențiu Reghecampf, care l-au deranjat pe Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi s-a spus că acesta e motivul când ne-am despărțit!”

„Am plecat într-un mod amiabil, dar unii oameni din club, care încearcă să stea la căldură în perioada asta, au ieșit și au vorbit din postura poziției pe care o ocupă.

Dicuțiile pe care le aveam cu jucătorii erau libere, dar și dure. Am văzut că s-au dat declarații că s-au făcut grătare și că se dă milităria jos din pod. Eronat!

În momentul în care am avut onomastica a doi jucători în apropierea Paștelui, le-am dat voie să dea o bere sau un grătar. Asta nu înseamnă că sunt alcoolici sau că sunt oameni care nu își mențin măsura”

Care emisiuni? Vorbești de Fiță cu Adiță? Să le luăm pe rând. La prima emisiune, îl consider prieten, apropiat mie, am făcut un interviu care nu avea legătură cu ce făcuse până atunci. El m-a rugat pe mine să fac acest lucru, l-am pus în contact cu cel care se ocupa de presă de la noi din club”, a continuat Laurențiu Reghecampf.

„Discuția a fost așa, am vorbit cu Mihai și mi-a spus că nu e de acord, dar vrea un mail în care să se spună exact ce și cum.

El a vorbit cu cel care se ocupa cu presa, dar, din păcate, nu a făcut un mail oficial, iar Mihai s-a supărat și l-a dat afară pe băiatul acela. Ce treabă are întâlnirea cu domnul Dinescu? E timpul meu, fac ce doresc.

Mie nu mi s-a spus că ăsta e motivul pentru care ne-am despărțit. Îmi pare rău că apar după astfel de lucruri. Dacă ce am făcut eu are legătură cu jocul de pe teren, îmi asum.

Mie Mihai mi-a reproșat că nu își dorește ca clubul să fie introdus în așa ceva și am promis că voi fi mult mai atent, dar nu se pune problema să plec din acest motiv.

Nu m-a deranjat ceva, dar mi se par ciudate declarațiile de după. I-am dat mesaj lui Mihai și i-am spus să vorbească despre acest lucru și să infirme astfel de zvonuri, pentru că nu e ok.

N-am cum să mă duc la cealaltă echipă din Craiova, chiar dacă îi port un respect mare domnului Mititelu. Atunci exista doar o echipă. E ca și cum m-ați fi întrebat dacă eu m-aș duce la CSA Steaua, nu se va întâmpla niciodată așa ceva”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 şi sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT