Sport

Laurențiu Reghecampf îi acuză de rea credință pe cei de la FC U Craiova: „Nu se vrea pentru că noi am avea mai mulți fani pe stadion!” Video

Antrenorul Universității Craiova este dezamăgit că pe „Ion Oblemenco” nu o să fie foarte mulți spectatori și îi acuză pe cei de la FC U Craiova 1948 de rea credință în organizarea partidei.
30.09.2021 | 16:33
Laurentiu Reghecampf ii acuza de rea credinta pe cei de la FC U Craiova Nu se vrea pentru ca noi am avea mai multi fani pe stadion Video
ADVERTISEMENT

Oltenia fierbe înainte de derby-ul Olteniei dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, iar suporterii celor două echipe au pornit războiul pe străzile din Craiova, Sorin Cârțu fiind una dintre victimele colaterale.

Laurențiu Reghecampf este extrem de încrezător înaintea partidei și se bucură că sunt mulți jucători în creștere de formă, însă în același timp și-ar fi dorit ca pe stadionul „Ion Oblemenco” să fie mulți spectatori ca la un adevărat derby.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf cheamă suporterii din Craiova pe stadion: „Să le dăm prilejul fanilor să vadă ambele echipe!”

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a susținut o conferință de presă înainte de derby-ul Olteniei, în care și-a exprimat nemulțumirea pentru numărul mic de spectatori care vor fi prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco”: „Cred că este momentul să le dăm prilejul fanilor din Craiova să vadă ambele echipe de la stadion. M-aș bucura să fie cât mai mulți fani”. VIDEO AICI.

Deși oltenii i-au administrat cea mai dură înfrângere în meciurile directe, Laurențiu Reghecampf e conștient că a prins Dinamo într-o situație foarte dificilă, iar jucătorii săi au rămas cu picioarele pe pămân după acest rezultat: „Nu există nicio euforie după meciul cu Dinamo. Am spus după meci. Am prins Dinamo într-o perioadă foarte grea. Nu se pune problema să intrăm euforici pe teren”.

ADVERTISEMENT

Reghe se bucură că există dubluri pe posturi și anunță că Elvir Koljic și Jovan Markovic se antrenează normal: „Vă dați seama că sunt fericit că există concurență în lot, sunt fericit de momentul prin care trece echipa. Concurența este benefică și jucătorii doar așa pot crește în valoare. Nu îmi este greu, trebuie să iau decizii, dar de aceea sunt în această poziție. Voi încerca să trimit în teren cel mai bun 11 pe care îl vom avea la dispoziție. Elvir Koljic se antrenează cu echipa, are o jenă, dar nu este ceva grav. Nici la Markovic nu este nimic grav, dar vom vedea zilele următoare cum stau lucrurile. Revine și Bancu, stăm bine din acest punct de vedere. Îmi place să joc pe stadioane cu spectatori și atmosferă de fotbal”.

Reghe, săgeți către FC U: „Nu cred că trebuie să ne temem că la Craiova pot veni 15-20000 de oameni!”

Antrenorul de 46 de ani consideră că cei din Craiova ar trebui să se mândrească cu faptul că poate umple stadionul „Ion Oblemenco” și nu înțelege șicanele cu privire la biletele pentru cele două galerii: „Trebuie să existe fair play, oamenii să vină la stadion și să își încurajeze echipa. Nu cred că trebuie să ne temem că la Craiova pot veni 15-20.000 de oameni să vadă un meci de fotbal, mai ales că în alte părți ale țării nu se mai întâmplă acest lucru”.

ADVERTISEMENT

Reghe a dezvăluit că la pauza meciului cu Dinamo a avut o discuție mai dură cu jucătorii, iar asta i-a trezit în repriza a doua, când „leii” nu au mai ratat cu atâta seninătate: „Sunt jucători care au randament din ce în ce mai bun și mă face să cred că vom avea rezultate din ce în ce mai bune. Am ratat foarte mult, nu numai în meciul cu Dinamo. Și cu CFR și cu Sepsi și cu Botoșani. La pauza meciului cu Dinamo am fost puțin mai drastic cu jucătorii și trebuie să dea mai multă dovadă de maturitate”.

Reghecampf le-a oferit drept exemplu jucătorilor săi meciul lui CFR Cluj de la Arad, când ardelenii au fost dominați la aproape toate capitolele dar tot au reușit să obțină cele trei puncte:„Anumite ocazii, lucruri simple de făcut, trebuie să fim mai atenți. O să avem meciuri în care o să avem două ocazii și trebuie să lucrăm foarte mult la asta. CFR Cluj merge la Arad, face un meci slab dar câștigă cu 1-0. Contează punctele și asta trebuie să ne dea nouă de gândit. Ei știu ce înseamnă să fii campion. Dacă stăm să ne uităm cum sunt alții campioni. Poate ar trebui să învățăm”.

ADVERTISEMENT

Ce spune despre transferul lui Ante Roguljic: „Are nevoie de timp, nu e 100%”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ante Roguljic a semnat un contract pe o perioadă de trei luni cu Universitatea Craiova, iar Reghe e convins că mijlocașul ofensiv croat poate ajuta echipa, însă nu este pregătit din punct de vedere fizic: Am avut de rezolvat anumite probleme pentru meciul cu Dinamo. Are nevoie de timp, nu e 100%, dar e un jucător bun care ne poate ajuta. L-am văzut foarte puțin la un antrenament ieri”.

Laurențiu Reghecampf a făcut un apel la presă și i-a arătat cu degetul pe cei de la FC U Craiova 1948, care în opinia sa nu vor să lase fanii pe stadion la meciul cu Universitatea Craiova și se ascund în spatele restricțiilor împotriva COVID-19: „Ar trebui să vorbiți și voi în media. Dacă reglementările sunt clare că trebuie să avem vaccin. De ce să oprești un meci de fotbal dacă nu ai vaccin?

Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu 100% stadionul plin, ei nu sunt în măsură să organizeze un meci cu 30%? Nu mai ocoliți. Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că noi am avea mai mulți fani pe stadion. Cum adică 2000 de jandarmi?”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă înainte de derby-ul Olteniei.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 4,60 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT