Sport

Laurenţiu Reghecampf îi păstrează pe “renegaţi” la Universitatea Craiova! Marius Constantin şi Alexandru Mateiu îşi prelungesc contractele. Exclusiv

Schimbare de situaţia în cazul "renegaţilor" de la Universitatea Craiova. Marius Constantin şi Alexandru Mateiu îşi vor prelungi contractele cu oltenii, iar Reghe le-a transmis că se bazează pe ei.
31.05.2022 | 12:10
Laurentiu Reghecampf ii pastreaza pe renegati la Universitatea Craiova Marius Constantin si Alexandru Mateiu isi prelungesc contractele Exclusiv
Marius Constantin, Alexandru Mateiu şi Dan Nistor, în tricoul Universităţii Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut un final de sezon complicat, salvat prin victoria împotriva celor de la FC Botoşani, în play-off-ul Conference League. Oltenii încep deja să pregătească stagiunea viitoare.

Laurenţiu Reghecampf îi păstrează pe “renegaţi” la Universitatea Craiova! Constantin şi Mateiu negociază prelungirea

Din informaţiile FANATIK, “renegaţii” Marius Constantin şi Alexandru Mateiu, ajunşi la final de contract, îşi vor prelungi pe un an înţelegerile. Laurenţiu Reghecampf le-a transmis jucătorilor că se bazează pe ei în stagiunea viitoare, iar negocierile sunt avansate.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin, în vârstă de 37 de ani, a evoluat în 25 de meciuri în actuala stagiune pentru Universitatea Craiova. El a venit la echipă în vara anului 2020 de la Gaz Metan Mediaş pentru 50.000 de euro.

Alexandru Mateiu, cel mai vechi jucător din lotul Craiovei!

Alexandru Mateiu este cel mai vechi jucător din lotul Universităţii Craiova. A fost transferat în luna iulie a anului 2014 de la FC Braşov pentru 500.000 de euro. De atunci, mijlocaşul nu a evoluat în altă parte.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte să atace titlul în sezonul viitor alături de U Craiova, iar pentru acest obiectiv a precizat că are nevoie de jucători cu experienţă, care să ştie să gestioneze momentele grele:

„Jucători care să facă diferența în momente-cheie, fotbaliști cu experiență, care să țină meciul și echipa când este greu”, a spus Reghecampf la finalul meciului câştigat cu FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă uneori nu au fost la cel mai înalt nivel al evoluţiilor, Alexandru Mateiu şi Marius Constantin sunt doi jucători de mare experienţă care pot ajuta echipa în lupta pentru titlu şi Reghe le-a transmis acest lucru.

Reghe vrea titlul: “Când am venit la Craiova, am făcut cu patronul un proiect pe doi ani”

Antrenorul Universităţii Craiova are planuri mari pentru al doilea sezon pe banca oltenilor. Reghe vrea să câştige titlul şi să ajungă cel puţin în play-off-ul Conference League:

ADVERTISEMENT

“Clar o să vedeți o altă echipă, care a trecut prin două experiențe neplăcute. Vom construi o echipă care să ajungă în play-off-ul Conference League, unde probabil vom întâlni o echipă mult peste nivelul nostru.

Vom face tot ceea ce ține de noi pentru a ajunge în grupele Conference League. Când am venit la Craiova, am făcut cu patronul un proiect pe doi ani”, a spus Laurenţiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT