Sport

Laurențiu Reghecampf îl susține pe Nicolae Dică la FCSB: „Când vor intra toți jucătorii le va fi greu să piardă puncte”

Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj de susținere pentru antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică. Reghe e sigur că FCSB va reuși să revină puternic în lupta la titlu.
20.09.2022 | 11:20
Laurentiu Reghecampf il sustine pe Nicolae Dica la FCSB Cand vor intra toti jucatorii le va fi greu sa piarda puncte
Laurențiu Reghecampf a antrenat FCSB în perioada 2012-2014 și 2015-2017. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a împlinit 46 de ani, iar fostul antrenor al FCSB nu și-a uitat fosta echipă, la care nu exclude o revenire.

Laurențiu Reghecampf cere răbdare pentru Nicolae Dică: „Ar trebui să îi acorde mai mult timp”

Antrenorul lui Neftchi Baku își aduce aminte cu bucurie de perioada petrecută pe banca lui FCSB, cu care a reușit să câștige două titluri de campion și a avut un parcurs de excepție în cupele europene: „N-am ce să comentez, eu mă bucur că am lăsat o imagine bună, oamenii au văzut că echipa joacă fotbal. Întotdeauna când eşti dorit ai o satisfacţie, cred eu că pentru asta muncim, fiecare în parte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Reghe a evitat să vorbească despre o revenire la FCSB și consideră că Nicolae Dică trebuie apreciat pentru că a reușit un parcurs bun în cupele europene: „N-am ce să spun, eu sunt sub contract, FCSB are pe bancă un antrenor care a dus echipa în grupele Conference League, lucru care nu s-a întâmplat de mult”.

Din punctul său de vedere, FCSB are probleme datorită faptului că jucătorii transferați în această vară nu au reușit încă să se integreze: „Ar trebui să îi acorde mai mult timp, sunt mulţi jucători noi, nu e uşor să îi integrezi într-un timp scurt”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu subestimează deloc FCSB: „Va avea un cuvânt greu de spus”

Laurențiu Reghecampf e sigur că FCSB are jucători de mare valoare și va ieși din această pasă proastă: „Ca valoare şi ca lot, eu cred că FCSB va avea un cuvânt greu de spus. Veţi vedea când vor intra toţi jucătorii că le va fi greu să piardă puncte”.

Reghe a vorbit și despre relația cu patronul FCSB-ului: „Nu pot să spun că am mai vorbit, dar când avem posibilitatea vorbim şi am o relaţie foarte bună cu patronul echipei Gigi Becali”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a împlinit 46 de ani. Cum a sărbătorit

Laurențiu Reghecampf a aniversat 46 ani. Antrenorul lui Neftchi Baku a petrecut cu lăutari alături de Corina Caciuc, și a publicat pentru prima oară o fotografie cu fiul său, Liam.

Corina Caciuc i-a făcut o surpriză lui Reghe cu ocazia zilei de naștere și a primit un tort special în nuanțe de negru și auriu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 5,40 este cota pentru „2 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT