Sport

Laurențiu Reghecampf, încrezător înainte de confruntarea cu Gică Hagi: „Trebuie să câștigăm cu echipele care vor să intre în play-off”

Universitatea Craiova se află pe locul 3 al Ligii I, la 8 puncte de liderul CFR Cluj, dar cu o serie de cinci victorii la rând și un golaveraj incredibil în aceste confruntări, de 18 goluri marcate și doar două primite.
06.11.2021 | 12:15
Laurentiu Reghecampf increzator inainte de confruntarea cu Gica Hagi Trebuie sa castigam cu echipele care vor sa intre in playoff
ADVERTISEMENT

Liga I a ajuns la finalul turului, iar în etapa a 15-a Universitatea Craiova va juca în deplasare cu FC Farul, duminică, de la ora 15.30. echipa oaspete se află pe locul 3 al clasamentului, în timp ce Farul se găsește pe 8.

Laurențiu Reghecampf a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova înaintea sezonului, dar în primele șase etape rezultatele au fost destul de modeste. Echipa din Bănie a câștigat trei meciuri, le-a pierdut pe celelalte (dintre care unul acasă, 1-2 cu FC Botoșani) și lucrurile nu mergeau prea bine.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a readus Universitatea Craiova în lupta pentru titlu. Echipa sa este la 8 puncte de lider

A venit succesul din etapa a 7-a, în deplasare, împotriva Rapidului, cu 2-1, după ce giuleștenii au condus cu 1-0, urmat de o remiză acasă cu Sepsi și eșecul din deplasare cu liderul campionatului, CFR Cluj.

Din acel moment, totul s-a schimbat în bine la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf. Cinci victorii la rând în campionat plus două în Cupa României sunt semnele că formația din Bănie nu și-a luat gândul de la titlu chiar dacă se află pe locul 3, cu 28 de puncte (față de cele 36 ale lui CFR Cluj).

ADVERTISEMENT

Iar seria bună poate continua și după ultima etapă din tur, în care Universitatea Craiova va juca, în deplasare, cu Farul Constanța. Echipa pregătită de Gică Hagi vine după eșecul de pe teren propriu cu FCSB, 0-1, consemnat joi, în restanța programată inițial pe 24 octombrie.

Laurențiu Reghecampf speră să aibă efectivul complet

Vom merge la Constanţa să încercăm să câştigăm toate cele trei puncte. Vom întâlni o echipă bună, motivată. Mai ales după înfrângerea de aseară, cu siguranţă vor avea o altă atitudine la meciul cu noi.

ADVERTISEMENT

Sperăm ca efectivul nostru să fie complet, jucătorii să fie pregătiţi pentru un meci important. Cred că este momentul să începem să câştigăm cu echipele care vor să intre în play-off, cu care ne putem măsura cu adevărat nivelul nostru.

Eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Cu siguranţă nu vor dori să piardă un al doilea meci şi au puterea să se refacă după un meci cu FCSB”, a declarat Reghecampf, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISEMENT

„Ne ducem prea departe dacă vorbim de titlu”, consideră Laurențiu Reghecampf

Cele șapte victorii la rând îi dau dreptul tehnicianului să viseze frumos. „Eu cred că suntem într-o perioadă bună. Trebuie să continuăm pe acest drum. Contează ce vom face duminică, trebuie să fim concentraţi, să uităm rezultatele din etapele trecute, să fie o motivaţie pentru noi, dar asta nu ne va ajuta în meciul cu Farul”, a mai declarat el.

Vor avea altă atitudine la meciul cu noi. N-a fost un meci strălucit pentru ei, eu discut numai despre joc. Ne ducem prea departe să vorbim de titlu, suntem într-o perioadă bună, trebuie să continuăm pe acest drum”, a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Eu cred că este un parcurs normal la ceea ce se dorește la Craiova. Avem jucători cu calități individuale bune și care se pretează la un astfel de joc, ne dorim enorm să avem cât mai mult balonul, să avem cât mai multe ocazii, să fim agresivi, să recuperăm mingea foarte repede. Asta am făcut eu de când am venit aici”, a încheiat Reghecampf.

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 3,30 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT