Life

Laurențiu Reghecampf, întrebări incomode despre Anamaria Prodan în emisiunea lui Denise Rifai: “Cine a înșelat primul?”

Laurențiu Reghecampf, față în față cu Denise Rifai la emisiunea 40 de întrebări. Antrenorul Craiovei trebuie să răspundă la mai multe întrebări incomode despre fosta soție.
26.05.2022 | 18:07
Laurentiu Reghecampf intrebari incomode despre Anamaria Prodan in emisiunea lui Denise Rifai Cine a inselat primul
Laurențiu Reghecampf, întrebări incomode despre Anamaria Prodan. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf va participa la emisiunea lui Denise Rifal de la Kanal D. Prezentatoarea îi va adresa multe întrebări incomode antrenorului.

Laurențiu Reghecampf, întrebări incomode la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Laurențiu Reghecampf va participa în ediția de duminică seara la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D, de la 22:30.

ADVERTISEMENT

Antrenorul va trebui să răspundă la destul de multe întrebări incomode, multe având legătură cu fosta lui parteneră, Anamaria Prodan.

Spre exemplu, acesta va trebui să explice când și-a dat seama că sentimentele sale pentru Anamaria Prodan s-au epuizat sau cine a fost cel care a călcat strâmb primul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denise Rifai va vrea să știe și dacă ar mai fi existat divorțul între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan dacă nu ar fi existat „episodul Alexa”.

“Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, “Când ați încetat s-o iubiți pe Anamaria?”, “Ați mai fi divorțat dacă nu exista , sunt câteva dintre întrebările la care trebuie să răspundă iubitul Corinei Caciuc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Denise Rifai îi va adresa antrenorului de la Craiova și întrebări despre statutul său financiar și despre viciile sale.

“Cine a înșelat primul?”, “Cât contează trecutul persoanei iubite?”, “Câte milioane aveți în conturi?”, “Ce viciu are Laurențiu Reghecampf?”, “Ați urât vreodată fotbalul?”, va mai întreba Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, divorț de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan. Cei doi au sărbătorit 15 ani de relație și la scurt timp după aceea au decis să divorțeze.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc, femeia care l-a făcut tată a treia oară. Acum, antrenorul de la Craiova are trei băieți, pe Luca, Laurențiu Junior și Liam Reghecampf.

„Episodul Alexa” despre care vorbește Denise Rifai face referire la un scandal pornit între Dan Alexa și Anamaria Prodan.

Atunci, impresara l-a lovit cu pumnul pe fostul fotbalist și s-a speculat că între ei ar fi existat ceva mai mult decât o relație de prietenie, iar reacția fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf ar fi fost una din gelozie.

ADVERTISEMENT