Sport

Laurenţiu Reghecampf, iritat când a fost întrebat de preluarea echipei naţionalei: “Trebuie să vă spun în faţă?”

Universitatea Craiova a demolat Academica Clinceni în ultimul meci al etapei a 12-a, scor 5-0. Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, însă a fost iritat când a fost chestionat despre echipa naţională.
18.10.2021 | 22:57
Laurentiu Reghecampf iritat cand a fost intrebat de preluarea echipei nationalei Trebuie sa va spun in fata
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova urcă pe loc de play-off după a treia victorie consecutivă, scor 5-0, cu Academica Clinceni. Oltenii sunt într-o formă foarte bună, cu 12 goluri marcate şi niciunul primit în ultimele trei etape.

Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi şi l-a lăudat pe Andrei Ivan, despre care a spus că nu va mai juca mult la Craiova dacă va continua să aibă aceste evoluţii.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf își laudă elevii: ” Pe Ivan nu îl vom mai vedea la Craiova în scurt timp, dacă joacă aşa”

În schimb, antrenorul oltenilor a fost iritat când a fost chestionat despre posibila preluare a echipei naţionale din luna noiembrie, când Mirel Rădoi a anunţat că va pleca:

“Am încercat să îi fac pe jucători că au valoare, că au calitate. Trebuie să joace mai repede, să aibă un spirit de echipă, devotament, lucruri pe care le fac de obicei la echipele pe care le antrenez.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, Andrei Ivan este un jucător fenomenal. I-am spus că dacă se va pregăti la fel ca până acum, va fi foarte greu de oprit. Este un jucător de explozie, vede foarte bine jocul, este altruist. Ne ajută foarte mult.

Nu îl vom mai vedea la Craiova în scurt timp, dacă joacă aşa. Înainte de meci am stabilit cine bate penalty-ul.

ADVERTISEMENT

“Ante Roguljic este un jucător bun, cu o viziune bună de joc”

Văzându-l pe Andrei că a luat mingea în mână, am vrut să îl las. Dar disciplina este mai importantă.

Ante Roguljic este un jucător bun, cu o viziune bună de joc. Am sperat ca azi să avem un avantaj, ca să pot să îl folosesc şi pe el.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să vă spun în faţă că refuz naţionala?”

Ar trebui să încetaţi cu subiectul echipei naţionale şi să lăsaţi oamenii naţionalei să îşi facă treaba. Mirel Rădoi mai are două meciuri. Nu ştiu dacă sunt pe listă sau nu. Nu mă interesează. Nu evit acest răspuns.

Am contract doi ani cu Universitatea Craiova. Trebuie să vă spun în faţă că refuz naţionala?”, a spus Laurenţiu Reghecampf după meci.

Mirel Rădoi a anunţat că meciurile cu Islanda şi Lichtenstein vor fi ultimele ale sale pe banca naţionalei. Chiar dacă România va prinde barajul, selecţionerul va părăsi prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT