Sport

Laurențiu Reghecampf își amenință jucătorii după eșecul cu Botoșani: ”Nu pot să trec peste unele chestii”

U Craiova a făcut un nou pas greșit, iar Laurențiu Reghecampf pare că s-a săturat de greșelile jucătorilor săi și voalat i-a amenințat.
01.08.2021 | 22:04
Laurentiu Reghecampf isi ameninta jucatorii dupa esecul cu Botosani Nu pot sa trec peste unele chestii
ADVERTISEMENT

Oltenii au fost învinși, pe teren propriu, scor 1-2, de FC Botoșani, în etapa a 3-a, la primul meci al lui Reghe la revenirea în Liga 1.

Aceste eșec vine după înfrângerea dură din derby-ul cu FCSB și eliminarea rușinoasă din Conference League.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova, amenințați de Laurențiu Reghecampf

Deranjat foarte tare de erorile făcute de jucătorii săi în defensivă la partida cu FC Botoșani, antrenorul Laurențiu Reghecampf i-a amenințat pe aceștia și a ceut întăriri pentru ca seria neagră a oltenilor să se încheie.

”Este dureros pentru toată lumea. Două reprize total diferite. O primă repriză foarte bună în care am și marcat. În repriza a doua am avut 10 minute foarte proaste și le-am spus jucătorilor că nu pot să trec peste unele chestii.

ADVERTISEMENT

Toată lumea rămâne cu ultima impresia și aceea e că am pierdut. Am avut și ghinion, portarul lor a avut câteva intervenții excelente. Mă deranjează greșelile lejere pe care le facem, trebuie să fim mai concentrați pe faza defensivă deoarece luăm ușor gol”, a declarat Reghecampf.

Reghe, deranjat de cum se apără elevii săi

La un moment dat, interviul lui Reghecampf a fost întrerupt de țipetele din zona vestiarelor. Reporterul a încercat să treacă peste acest moment, argumentând ”așa e la fotbal, se mai întâmplă”. Antrenorul Craiovei a fost vizibil deranjat, dar a dus la bun sfârșit dialogul.

ADVERTISEMENT

”Problema la golul lui Papa este că avem un avantaj de 6 contra 3, dar suntem prea poeți în 16 metri. La primul gol jucătorul nostru trebuia să pună piciorul, să nu-l lase să tragă. Invintăm adversarul să dea gol, dar asta nu se va mai întâmpla.

Toată lumea este de acord că avem nevoie de întăriri, și patronul nostru știe asta, dar aceste lucruri nu se pot face peste noapte. Andrei Vlad este un portar interesant, dar nu știu nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu am avut niciun fel de emoții cu Vînă, mi-a spus că a făcut toată pregătirea cu FCSB. Anumite cartonașe s-au dat foarte ușor. O să muncim foarte bine săptămâna ce urmează și vom îndrepta lucrurile”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

Cămătaru, glume amare cu olteni

După partida din Conference League, mai mulți suporteri au cerut socoteală jucătorilor lui Laurențiu Reghecampf, dar aceștia nu au vrut să poarte o discuție față în față cu cei care iubesc această echipă.

Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, „alb-albaștrii” au nevoie să facă ceva memorabil în întrecerea internă pentru ca suporterii să-i ierte pentru rușinile din ultimele două sezoane din competițiile europene.

Însă, prestațiile jenante al ”juveților” l-au făcut pe fostul mare atacant Rodion Cămătaru să facă haz de necaz și să spună pentru FANATIK că pentru a-și reveni echipa ar trebui să-și schimbe numele în Universitatea Laci.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,65 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT