Sport

Laurențiu Reghecampf își pregătește revenirea la FCSB pe litoralul românesc. Împreună cu Anamaria Prodan, „adversara” de la Hermannstadt. Foto „fierbinți”

07.07.2020 | 23:57
Laurentiu Reghecampf isi pregateste revenirea la FCSB pe litoralul romanesc Impreuna cu Anamaria Prodan adversara de la Hermannstadt Foto fierbinti
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este în vacanță, se relaxează între sezoane și își face planurile de viitor în România, pe „însoritul litoral”, mai exact la Venus.

„Reghe” a terminat campionatul din Emiratele Arabe Unite pe locul 7, cu Al Wasl din Dubai, competiția fiind, de fapt, „înghețată” la mijlocul lui iunie așa cum arăta la 15 martie, când a fost întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român mai are contract încă un sezon cu Al Wasl și tocmai ce și-a completat staff-ul cu Basarab Panduru, în condițiile în care „secundul” Toni Petrea și preparatorul fizic Tommy Neubert sunt ca și „transferați” la FCSB, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se bronzează la Venus și cântăresc șansele „europene” ale FCSB-ului și de supraviețuire a Hermannstadtului

Laurențiu Reghecampf se bronzează la Venus alături de Anamaria Prodan și fiul lor, Laur Junior, răsfățat „Bebeto”. Cunoscuta impresară nu ratează niciun prilej de a dovedi că relația cu soțul său este la fel de trainică precum a fost întotdeauna de-a lungul celor 12 ani de când s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Așa că a postat pe contul ei de Instagram fotografii (VEZI GALERIA FOTO!) cu familia în momentele de relaxare de la malul Mării Negre (și) pentru a închide gura „cârcotașilor” care susțin că, în realitate, cei doi s-ar fi despărțit și imaginea de familie fericită este falsă.

Anamaria Prodan se poate considera mulțumită și de alegerea pe care a făcut-o în privința antrenorului adus pe banca lui Hermannstadt în locul lui Vasile Miriuță, chair dacă modalitatea de a-l da afară pe acesta n-a fost deloc elegantă.

ADVERTISEMENT

Spaniolul Ruben Albes a condus echipa din Sibiu la două victorii în ultimele două etape din play-out, ambele în deplasare, 3-2 la Iași și 1-0 cu Chindia Târgoviște la Ploiești, după care poate privi ceva mai relaxat lupta pentru evitarea retrogradării, de pe locul 4, cu 3 puncte peste locul de baraj.

Așa că imaginile de la Venus întregesc un moment bun în familia Reghecampf, iubire și armonie, dar cum va fi dacă Laurențiu se va întoarce la FCSB după ce va termina aventura arabă și Anamaria va fi în continuare conducătoarea lui Hermannstadt? Conflict de interese sau „cooperare” reciproc avantajosă? Doar întrebăm, nu dăm cu paru’… 😕

ADVERTISEMENT
  • „Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important” – Anamaria Prodan Reghecampf
  • „Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane de euro” – Anamaria Prodan Reghecampf
  • 47 de ani a împlinit Anamaria Prodan pe 17 decembrie 2019
  • 44 de ani a împlinit Laurențiu Reghecampf pe 19 septembrie 2019
ADVERTISEMENT