Sport

Laurențiu Reghecampf își zdruncină elevii înainte de Gaz Metan – Universitatea Craiova: „Nu se poate pe drumul ăsta!”. Video

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a avut un mesaj ferm pentru elevii săi, înaintea partide cu Gaz Metan, care contează pentru etapa a 21-a din Liga 1.
17.12.2021 | 16:21
Laurentiu Reghecampf isi zdruncina elevii inainte de Gaz Metan  Universitatea Craiova Nu se poate pe drumul asta Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova trece printr-o perioadă grea. Formația din Bănie nu a mai bifat o victorie, în campionat, de șase etape.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf își zdruncină elevii înainte de Gaz Metan – Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnalat faptul că echipa sa trece printr-o perioadă precară, motiv pentru care își dorește să încheie anul cu o victorie.

Totodată, antrenorul, în vâstă de 46 de ani, speră ca elevii să-i să fi înțeles faptul că echipa trebuie să-și revină și să intre pe o trend ascendent.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi e o perioadă foarte grea. Ultima partidă a fost cred eu cea mai slabă partidă de când am venit eu la Craiova. Sper ca jucătorii în zilele acestea să fi realizat că nu se poate pe drumul ăsta.

Nu este nivelul lor, nu este nivelul nostru, nu este ceea ce ne dorim şi sper eu ca reacţia lor la Mediaş să fie una foarte bună. Doresc enorm de mult să terminăm anul acesta cu o victorie.

ADVERTISEMENT

Avem foarte multe probleme de lot în momentul de faţă, dar sper ca până la ora jocului să reuşim să-i montăm pe toţi, să îi refacem pe toţi şi să putem avea un «11» competitiv.

Gaz Metan Mediaş este o echipă bună, arţăgoasă, care se agaţă de orice. Sunt foarte periculoşi, mai ales la faze fixe, au jucători cu tehnică individuală bună… Vom avea o partidă dificilă.

ADVERTISEMENT

Sperăm să ne aducă şi Moş Crăciun ceva, dar trebuie să facem noi. Este importantă reacţia pe care o vom avea.

Este păcat pentru noi, pentru toţi fanii, este păcat de parcursul pe cale l-am avut până la meciul cu Farul. Sper să terminăm cu dreptul şi să avem linişte să putem pregăti echipa pentru anul viitor”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan.

Partida Gaz Metan – Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, la ora 18:00.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova: 4,90 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT