Sport

Laurenţiu Reghecampf a refuzat oferta lui Adrian Mititelu! Ce se întâmplă cu postul de antrenor la FC U Craiova

Demis de la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf este dorit la rivala din oraş, FC U Craiova. Totul depinde de Adrian Mititelu Jr., care se va întoarce în weekend în Bănie şi va lua o decizie.
17.06.2022 | 14:18
Laurentiu Reghecampf a refuzat oferta lui Adrian Mititelu Ce se intampla cu postul de antrenor la FC U Craiova
Adrian Mititelu Jr şi Laurenţiu Reghecampf. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
17-06-2022
13:19

Laurenţiu Reghecampf a refuzat oferta lui Mititelu! Marius Croitoru, încă o rundă de negocieri în weekend

Laurenţiu Reghecampf a refuzat oferta lui Adrian Mititelu: “Nu e nimic adevărat. Eu nu fac așa ceva”, a spus Reghe pentru Gsp. Din informaţiile FANATIK, Marius Croitoru va mai avea o nouă rundă de negocieri în weeken, când se va întoarce la Craiova şi Adrian Mititelu Jr. 

 

FC U Craiova nu are antrenor după despărţirea de Nicolo Napoli, iar având în vedere că sezonul începe în mai puţin de o lună, lucrurile trebuie puse la punct repede. Jucătorii s-au reunit şi efectuează antrenamente sub comanda lui Dan Vasilică.

Laurenţiu Reghecampf la FC U Craiova? Totul depinde de Adrian Mititelu Jr. care se întoarce în weekend în Bănie

Laurenţiu Reghecampf, demis de Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână este dorit pe banca rivalilor de la FC U Craiova, anunţă Pro TV. Din informaţiile noastre, lucrurile se vor clarifica abia în weekend, când se va întoarce Adrian Mititelu Jr. la Craiova.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova are o înţelegere de principiu cu Marius Croitoru. Fostul antrenor al celor de la FC Botoşani a discutat şi s-a înţeles cu Adrian Mititelu, dar încă nu a parafat contractul, deşi spunea pentru FANATIK că totul ar trebui să se rezolve în această săptămână.

Doar că situaţia a tărăgănat şi, din informaţiile noastre tehnicianul trebuie să aibă o ultimă discuţie cu Adrian Mititelu Jr. şi să parafeze actele. Asta dacă oficialii celor de la FC U nu s-au răzgândit şi încearcă să dea lovitura prin aducerea lui Reghe.

ADVERTISEMENT

Reghe ar fi o lovitură de imagine pentru Mititelu! Fanii echipei lui Rotaru, furioşi că nu au adus un înlocuitor pe măsură

Dacă Adrian Mititelu va reuşi să îl convingă pe fostul antrenor al rivalei să semneze cu FC U Craiova ar fi şi o lovitură de imagine. Fanii echipei lui Rotaru au fost foarte nemulţumiţi că Reghe nu a fost înlocuit de un antrenor de acelaşi calibru, Laszlo Balint nefiind la nivelul valoric al lui Reghecampf.

Timpul nu este aliatul echipei lui Mititelu. FC U Craiova este singura formaţie din Casa Pariurilor Liga 1 fără antrenor principal. Jucătorii au început antrenamentele la noua bază de pregătire sub comanda lui Dan Vasilică, unul dintre antrenorii din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Marcel Puşcaş: “Echipa s-a reunit, face antrenamente sub comanda lui Dan Vasilică, un antrenor foarte bun”

Noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 începe în mai puţin de o lună şi oltenii au multe lucruri de rezolvat pentru banca tehnică. Totul se poate stabili în acest weekend, când este aşteptată revenirea lui Adrian Mititelu Jr. la Craiova.

Contactat de FANATIK, preşedintele celor de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a fost misterios cu privire la noul antrenor şi nu a vrut să comenteze interesul pentru Reghecampf şi Croitoru:

ADVERTISEMENT

“Când va fi numit noul antrenor, veţi afla. Nu am ce să spun. Echipa s-a reunit, face antrenamente sub comanda lui Dan Vasilică, un antrenor foarte bun. Iar despre noul antrenor, când va fi numit, voi putea face mai multe comentarii. Mulţumesc”, a precizat Puşcaş.

FC U Craiova a schimbat patru antrenori pe parcursul sezonului trecut: Adrian Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică şi Nicolo Napoli. Italianul nu şi-a mai prelungit contractul cu FC U Craiova, în ciuda unui parcurs foarte bun în ultima parte a stagiunii.

  • 8 este numărul de mandate avute de Nicolo Napoli pe banca echipei lui Mititelu (primul, în 2004)
  • 4 antrenori a avut FC U Craiova în stagiunea precedentă 
ADVERTISEMENT