Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf, la palatul lui Gigi Becali înainte de Viitorul – FCSB! Imagini exclusive

20.01.2021 | 12:31
Laurentiu Reghecampf la palatul lui Gigi Becali inainte de Viitorul  FCSB Imagini exclusive
ADVERTISEMENT

O apariție interesantă a fost surprinsă la Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru. Fostul antrenor al FCSB-ului, Laurențiu Reghecamf, i-a făcut o vizită latifundiarului înaintea meciului pe care roș-albaștrii l-au disputat pe terenul celor de la Viitorul Constanța, încheiat 2-2. 

La cârma echipei roș-albastre se află Toni Petrea, fostul antrenor secund al lui Reghe din perioadele petrecute la FCSB, dar și de la echipele din Golf. Gigi Becali a recunoscut că Reghecampf l-a ajutat în vară când a vrut să îl schimbe pe Bogdan Vintilă și le-a permis lui Toni Petrea și preparatorului fizic Thomas Neubert să revină la FCSB.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Viitorul, bolidul de lux al lui Reghecampf a fost surprins în curtea palatului lui Gigi Becali. Cel mai probabil, cei doi au urmărit împreună confruntarea din Liga 1, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Laurențiu Reghecampf, la palatul lui Gigi Becali înainte de Viitorul – FCSB!

Numirile lui Petrea și Neubert au dus la speculațiile privind o eventuală revenire a lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, în condițiile în care antrenorul și-a trimis locotenenții la echipă pentru a pregăti terenul pentru o revenire.

ADVERTISEMENT

Însă, FANATIK a anunțat în luna octombrie că relațiile dintre cele două părți nu mai sunt la fel de calde cum erau odată. O eventuală numire a lui Reghe la FCSB nu ar fi pe placul lui Petrea și Neubert, în condițiile în care celor doi colaboratori le-au fost scăzute salariile la arabi fără ca Reghecampf să îi apere.

Mașina lui Laurențiu Reghecampf la Palatul lui Gigi Becali

FCSB, pe primul loc sub conducerea lui Toni Petrea și Thomas Neubert

Rămâne de văzut dacă relațiile dintre Laurențiu Reghecampf și cei doi colaboratori s-au reîncălzit și dacă această vizită la Palat a fost mai mult decât o întâlnire între doi prieteni, așa cum sunt Gigi Becali și Reghe.

ADVERTISEMENT

FCSB-ului îi merge foarte bine cu Toni Petrea și Thomas Neubert. În ciuda pasului greșit de la Viitorul, roș-albaștrii sunt pe primul loc în Liga 1, având aproape tot atâtea goluri marcate ca și principalele urmăritoare la un loc: CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Mașină Laurențiu Reghecampf Palat
Mașină Laurențiu Reghecampf Palat

Reghe, cele mai mari performanțe din ultimul deceniu la FCSB

Cele mai mari performanțe din ultimul deceniu la FCSB au fost în mandatul lui Laurențiu Reghecampf. Între 2012 și 2014, Reghe a adus două titluri de campioni la roș-albaștrii, a dus echipa în optimile Europa League și a calificat-o în grupele Champions League, în vara anului 2013.

ADVERTISEMENT

Al doilea mandat nu a fost la fel de reușit ca și primul. A preluat echipa în finalul anului 2015, însă a ratat la mustață titlul de două ori la rând. În 2016 a terminat imediat după Astra, iar în 2017 a fost la egalitate de puncte cu Viitorul, însă echipa lui Gică Hagi a avut un golaveraj mai bun.

„Am aflat și eu despre acest lucru. Sincer, n-am vorbit nimic cu Laurențiu, nu știu ce s-a întâmplat acolo, chiar nu știu ce planuri de viitor are. Chiar nu mă interesează!” – Toni Petrea, despre revenirea lui Reghecampf la FCSB în octombrie 2020


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 4,25 este cota pentru “peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT