Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf lămurește oferta primită de Gigi Becali pentru Florinel Coman: „Există, doar patronul decide”

18.05.2020 | 15:47
Laurentiu Reghecampf lamureste oferta primita de Gigi Becali pentru Florinel Coman Exista doar patronul decide
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, este de partea lui Gigi Becali și susține că oferta primită de Florinel Coman din America a fost cât se poate de reală.

Oferta lui Florinel Coman din America a fost reală

Laurențiu Reghecampf a ținut să sublinieze că nu este vorba numai de zvonuri în cazul ofertelor pe care fotbaliștii români le primesc și a exemplificat prin oferta primită de Gigi Becali pentru Florinel Coman de la Orlando City din America, despre care spune că a fost veritabilă.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt numai zvonuri. Probabil există anumite oferte pentru acești jucători.

Dacă se vor transfera în perioada asta rămâne de văzut și rămâne la latitudinea patronului echipei, dacă își dorește să îi vândă sau își dorește să aibă un parcurs mai bun în campionatul viitor”, a spus „Reghe” la Look Plus.

„America nu e un pas înapoi!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a explicat că un transfer în MLS nu e un pas înapoi pentru fotbaliștii români: Eu nu pot să dau sfaturi pentru că intervine partea financiară și fiecare știe ce are de făcut, mai ales în perioada asta când banii sunt foarte importanți. La Steaua (n.r FCSB) s-au investit foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT

Jucătorii aceștia au crescut enorm de mult, au ajuns la o valoare foarte mare.

Probabil vor fi interese din partea unor cluburi, iar dacă Florinel Coman, împreună cu familia lui, agentul lui sau cine îl sfătuiește se hotărăsc să meargă în America eu nu cred că este un pas înapoi”.

„Fotbalul din America a crescut foarte mult și în momentul în care o echipă este dispusă să plătească 7-10-15 milioane.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță va fi un pas foarte important pentru el, pentru că va câștiga mult mai mult decât câștiga la FCSB”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în încheiere.

  • 5.400.000 de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com