Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, laude pentru Răzvan Lucescu: ”Este ca și cum ai câștiga Liga Campionilor în Europa”

24.11.2019 | 15:17
Laurentiu Reghecampf laude pentru Razvan Lucescu Este ca si cum ai castiga Liga Campionilor in Europa
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Al Wasl, Laurențiu Reghecampf, l-a lăudat pe Răzvan Lucescu după ce a reușit să câștige Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal. Tehnicianul saudiților a devenit al doilea antrenor român care obține acest trofeu, după Anghel Iordănescu.

Laurențiu Reghecampf, laude pentru Răzvan Lucescu: ”Antrenorii români sunt subestimați în vestul Europei”

”Mă uitatm la meci. Este o performanță uriașă, un succes uluitor. Este ca și cum ai câștiga Liga Campionilor în Europa. Este adevărat că în Europa s-au băgat bani mai mulți pentru expunere, dar ca performanță este același lucru”, l-a lăudat Laurențiu Rerghecampf pe Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

”Răzvan va fi primit extraordinar de suporterii lui Al Hilal. Această performanță este încă o dovadă a valorii antrenorilor români, dar și a faptului că sunt subestimați de echipele din vestul Europei”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf pentru prosport.ro.

Mircea Lucescu, reacție în exclusivitate pentru FANATIK

Al Hilal a câștigat pentru a treia oară în istorie Liga Campionilor Asiei, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, formația japoneză Urawa Red Diamonds, în manșa retur a finalei. În tur, pe teren propriu, saudiții câștigaseră cu 1-0. Saudiții vor încasa 4 milioane de dolari pentru acest succes.

ADVERTISEMENT

Succesul obținut de Răzvan pe continentul asiatic aduce din nou în prim-plan numele Lucescu, care realizează o  premieră istorică pentru fotbalul mondial. Este pentru prima dată când un cuplu tată – fiu reușesc să câștige trofee continentale. Mircea Lucescu a declarat pentru FANATIKeste fericit după reușita fiului său.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe Al Hilal în sezonul 2014-2015, atunci când a reușit să-i ajungă până în finala Ligii Campionilor Asiei. Atunci, saudiții au pierdut în fața australienilor de la Western Sydney Wanderers, scor 0-1 la general.

ADVERTISEMENT