Sport

Răzvan Lucescu, victorie la meciul 100 pe bancă la PAOK în campionatul Greciei. Răzvan Marin, titular în partida cu AS Roma

Răzvan Lucescu are motiv de sărbătoare după ce PAOK Salonic a câștigat la meciul său cu numărul 100 pe banca tehnică în campionatul Greciei.
10.09.2022 | 20:09
Razvan Lucescu victorie la meciul 100 pe banca la PAOK in campionatul Greciei Razvan Marin titular in partida cu AS Roma
Răzvan Lucescu a obținut o nouă victorie cu PAOK în Grecia. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT
12-09-2022
21:06

AS Roma, victorie pe terenul lui Empoli

Formația Empoli, cu mijlocașul Răzvan Marin titular, a fost învinsă, acasă, scor 1-2, de formația AS Roma, în etapa a 6-a din Serie A.

Internaționalul român a jucat până în minutul 82, când a fost înlocuit cu Nicolo Cambiaghi. Golurile formației lui Jose Mourinho au fost marcate de Dybala (17) și Abraham (71), în timp ce pentru gazde a înscris Bandinelli (43).

AS Roma a ratat un penalty prin Pellegrini (77), iar de la Empoli a fost eliminat Akpa Akpro (87).

12-09-2022
18:33

Răzvan Lucescu, succes la limită cu PAOK Salonic

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Lamia, într-un meci din etapa a 4-a a campionatului Greciei.

Pentru tehnicianul român a fost meciul 100 pe banca echipei din Salonic în prima ligă elenă. Unicul gol al meciului a fost marcat de Kurtic, în minutul 43, din penalty.

În clasament, PAOK ocupă locul 2, cu 10 puncte, la două puncte în spatele liderului Panathinaikos Atena.

11-09-2022
19:05

Maxim, gol din penalty

Mijlocașul echipei Gaziantep, Alexandru Maxim, a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Gaziantep, a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formația Umraniyespor, în etapa a 6-a a campionatului Turciei.

Internaționalul român a deschis scorul din penalty, în minutul 59, oaspeții egalând tot dintr-o lovitură de pedeapsă prin Mrsic (90). Maxim a fost integralist la Gaziantep, în timp ce fundașul Alin Toșca a rămas pe banca de rezerve. La Umraniyespor, mijlocașul Valentin Gheorghe a evoluat până în minutul 62.

După această remiză, Gaziantep se află pe locul 4 în clasament, cu 11 puncte, iar Umraniyespor e pe 17, cu 2 puncte.

11-09-2022
16:14

Dinamo Kiev sparge gheață în Ucraina

Echipa Dinamo Kiev, antrentă de Mircea Lucescu, a obținut în etapa a 4-a a campionatului Ucrainei primul succes din actuala ediție.

Trupa tehnicianul român a învins cu pe formația Lviv, scor 1-0, singurul gol al întâlnirii fiind reușit de Buyalskyy (32). În urma acestei victorii, Dinamo Kiev a urcat pe locul 10, cu 3 puncte, dar are și un meci mai puțin disputat. Pe primele locuri se află Kolos Kovalivka și Șahtior Donețk, ambele cu câte 10 puncte.

11-09-2022
15:00

Alex Băluță, decisiv pentru Puskas Academy

Mijlocașul Alexandru Băluță a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Puskas Academy, a câștigat-o, în deplasare, scor 2-1, în fața formației Zalaegerszeg, în etapa a 8-a a campionatului Ungariei.

Fotbalistul român a înscris golul de 1-1 în minutul 74, pentru ca Slagveer să aducă victoria în minutul 88, după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 23 prin Ikoba.

Alex Băluță, care a primit un cartonaș galben în minutul 34, a fost integralist, la fel ca și coechipierul său Marius Corbu. Cu această victorie, Puskas Academy a urcat pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte, la două puncte în urma liderului Ferencvaros, care are însă trei meciuri mai puțin disputate.

11-09-2022
12:44

Cremonese, punct mare la Bergamo

Echipa Cremonese, cu Vlad Chiricheș căpitan și cu Ionuț Radu în poartă, a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Atalanta Bergamo, în etapa a 6-a din Serie A.

Cei doi români au fost integraliști, iar Radu are o mică parte de vină la golul marcat de Demiral, în minutul 74. Nou promovata a reușit egalarea prin Valeri (78) și a acumulat al doilea punct în acest sezon, urcând pe locul 18 în clasament.

11-09-2022
12:39

Bicfalvi a adus victoria pentru Ural

Jucătorul Eric Bicfalvi a marcat două goluri în partida pe care echipa sa, FK Ural, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 2-0, în fața formației Torpedo Moscova, în etapa a 9-a a campionatului Rusiei.

Fotbalistul român a înscris în minutele 70 și 84 și a fost înlocuit în minutele de prelungire. Este prima victorie din acest sezon pentru FK Ural, care a acumulat pe 4 puncte și se află pe locul 15 în clasament, penultimul.

10-09-2022
18:35

Dragomir a marcat în Cipru

Mijlocașul Vlad Dragomir a marcat un gol în partida pe care echipa sa, Pafos, a câștigat-o, în deplasare, scor 4-0, în fața formației Chloraka, în etapa a 3-a a campionatului Ciprului.

Jucătorul român a fost integralist și a marcat golul trei al oaspeților, în minutul 87.

Ajuns în această vară la una dintre cele mai titrate formații din Azerbaidjan, tehnicianul român reușește un parcurs foarte bun în întrecerea internă.

Laurențiu Reghecampf, victorie importantă în Azerbaidjan

Neftci Baku a reușit o victorie grea în etapa a 6-a a campionatului din Azerbaidjan, reușind să întoarcă rezultatul în partida din deplasare cu Gabala și astfel trupa lui Laurențiu Reghecampf a urcat pe prima poziție în clasament.

ADVERTISEMENT

Gazdele au deschis scorul prin Isayev (33), dar formația lui Reghe a întors soarta întâlnirii în startul reprizei secunde, atunci când mijlocașul israelian Atta Jaber a reușit o ”dublă” (47, 53).

În urma acestei victorii, Neftci Baku a urcat pe primul loc în clasament, cu 15 puncte, fiind urmată de Sabah Baku, cu 13 puncte și un meci mai puțin jucat, și Qarabag, cu 12 puncte și două partide mai puțin disputate.

ADVERTISEMENT

Man, printre cei mai slabi la Parma

În Serie B, Parma a început cu Valentin Mihăilă și Dennis Man titulari, însă a pierdut în fața formației Ternana, scor 2-3, în etapa a 5-a. Din păcate, Mihăilă a ieșit accidentat în minutul 12, iar FANATIK a aflat că a suferit o ruptură musculară și va rata astfel meciurile echipei naționale.

Celălalt român, Dennis Man, nu a avut o evoluție prea reușită în prima înfrângere suferită de ”cruciați” în actualul sezon și a primit nota 4,5 în presa italiană. Mai slab decât el a fost doar Romagnoli, notat cu 4.

ADVERTISEMENT

”Încearcă câteva mișcări, dar este prea puțin în comparație cu ceea ce se așteaptă de la el. Flancul stâng al celor de la Ternana funcționează bine și îl elimină din joc. Practic, o fantomă”, a scris site-ul tuttomercatoweb.com.

Pisa, care i-a avut titulari pe Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus, a cedat, pe teren propriu, scor 0-1, întâlnirea cu Reggina. Dacă Marin și Rus au fost notați cu 6, Moruțan a fost considerat cel mai bun jucător de la Pisa, primind nota 6,5.

ADVERTISEMENT

”A fost cel mai bun din echipa lui. A avut cu un pas mai mult decât colegii săi și, de asemenea, de multe ori în comparație cu Di Chiara (n.r. – adversarul direct). A fost pericolul numărul unu pentru apărarea Regginei și a creat oportunități periculoase pentru Pisa”, au scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT