Sport

Laurențiu Reghecampf anunţă că gripa a decimat lotul Universităţii Craiova înaintea meciului cu FCSB: „Nu cred că este un jucător care să nu fi trecut prin viroză!”. Video

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Unviersității Craiova, a vorbit despre focarul de gripă care a decimat formația olteană, înaintea marelui derby cu FCSB.
31.03.2022 | 16:15
Laurentiu Reghecampf anunta ca gripa a decimat lotul Universitatii Craiova inaintea meciului cu FCSB Nu cred ca este un jucator care sa nu fi trecut prin viroza Video
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Unviersității Craiova, a vorbit despre focarul de gripă care a decimat formația olteană, înaintea marelui derby cu FCSB
ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova este programat duminică, la ora 19:00, pe stadionul „Arena Națională”.

Laurențiu Reghecampf, mâhnit din cazua gripei care a decimat-o pe Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB

Laurențiu Reghecampf susține că focarul de gripă, despre care FANATIK a scris încă de pe 24 martie, i-a dat peste cap pe jucătorii Universității Craiova, aceștia neputând să se antreneze la un nivel optim. Astfel că se așteaptă la un meci foarte greu în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Planificasem un meci amical unde voiam să il vedem și pe Găman la treabă, nu s-a putut din cauza acestei probleme.

Au revenit și jucătorii de la națională. Nicușor e mai bine, pentru că și el a avut niște probleme de sănătate. Din jucătorii rămași aici, nu cred că este unul care să nu fi trecut prin viroză.

ADVERTISEMENT

Nu este ușor în momentul în care ai parte de un asemenea evniment, dar nici nu sunt aici să mă plâng. Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Nu se joacă titlul de campionat.

Ei își doresc să rămână cât mai aproape de CFR Cluj. Noi ne dorim să ajungem cât mai repede pe locul 2. Ne jucăm șansa pentru a ajunge pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Eu sunt mulțumit când jucătorii noștri sunt convocați (n.r. la echipa națională). De ceea ce fac acolo nu este problema mea să comentez. Este un antrenor nou, n-au fost rezultatele cele mai dorite, dar trebuie să gândim pozitiv și să le dăm șanse.

A fost bună, pentru noi, această pauză. Având în vedere problemele pe care le-am avut, săptămâna trecută nu am fi putut să jucăm un meci oficial.

ADVERTISEMENT

Jucăm cu FCSB, cu o echipă care vine după o perioadă cu rezultate pozitive. Ce revanșă am eu de luat în fața lui Toni? Toni mi-a fost coleg mai mult de zece ani. Este un meci de campionat”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT