Sport

Laurențiu Reghecampf, mesaj clar pentru elevii săi înainte de U Craiova – FC Botoșani: ”Jucăm acasă cu o echipă din play-out, suntem favoriți”

Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi la meciul cu Farul, dar le-a transmis un mesaj clar în vederea barajului U Craiova - FC Botoșani.
21.05.2022 | 00:05
Laurentiu Reghecampf mesaj clar pentru elevii sai inainte de U Craiova  FC Botosani Jucam acasa cu o echipa din playout suntem favoriti
Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi la meciul cu Farul, dar le-a transmis un mesaj clar în vederea barajului U Craiova - FC Botoșani. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au trecut la pas de formația lui Gică Hagi, scor 4-1, în ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și se pregătesc de partida ce-i poate duce în Conference League.

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf pentru jucătorii săi în vederea meciului U Craiova – FC Botoșani

Pentru olteni urmează marele meci U Craiova – FC Botoșani, barajul pentru ultimul loc de cupe europene, iar Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj important jucătorilor săi după victoria consistentă cu Farul.

ADVERTISEMENT

”Dacă ne uităm la prima repriză nu a fost chiar așa en-fanfare, cei de la Farul au avut câteva ocazii. Dar trebuia să ne gândim puțin și la meciul următor. Aveam trei jucători la limita suspendării, am avut și alte absențe și trebuia să ne gândim mai mult la meciul de săptămâna viitoare care mult mai important.

Înainte de a face orice strategie pentru meciul cu Botoșani, trebuie să ne gândim că jucăm acasă cu o echipă care a fost în play-out. Trebuie să ne respectăm adversarul, FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off, dar e clar că pornim favoriți și trebuie să arătăm asta pe teren”, a declarat Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Oltenii au făcut apel la suspendarea lui Bancu

Tehnicianul oltenilor consideră exagerată suspendarea de 6 etape primită de căpitanul Nicușor Bancu după gestul impardonabil de la meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din manșa retur a semifinalelor Cupei României.

”Mă bucur că jucătorii care au intrat și-au făcut datoria. Au fost acțiuni frumoase, am mai avut ocazii de a marca, sunt mulțumit de joc. Koljic e un jucător foarte bun. Trece printr-o perioadă mai grea pentru că nu reușește să marcheze, dar se bate cu adversarul, creează spații, dar din păcate nu marchează și pentru atacanți asta e important.

ADVERTISEMENT

Roguljic are loc, dar avem un lot bun și trebuia să ne gândim și la partida cu Botoșani. Am mare încredere în Marius Constantin, este un jucător care poate ajuta orice echipă din Liga 1.

Cred că suspendarea lui Bancu e puțin exagerată, de aceea am și făcut apel. A avut o ieșire nelalocul ei, de aceea m-am abținut la acel moment, dar oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine.

ADVERTISEMENT

El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta. Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”, a încheiat Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani 1,82 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT