Sport

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova – Dinamo: ”Vreau să dominăm din toate punctele de vedere”. Video

Cel mai interesant meci din etapa a 10-a din Liga 1 este U Craiova - Dinamo, iar Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi.
26.09.2021 | 13:58
Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru jucători înainte de U Craiova - Dinamo: ”Vreau să dominăm din toate punctele de vedere”. Video
Cel mai interesant meci din etapa a 10-a din Liga 1 este U Craiova - Dinamo, iar Laurențiu Reghecampf le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii au pierdut cu CFR Cluj în runda precedentă, dar și-au luat revanșa în 16-imile de finală ale Cupei României.

”Reghe” a vorbit despre fotbaliștii pe care i-a exclus din prima echipă, Alexandru Mateiu și MIhai Bălașa, a recunoscut că i-a trimis să joace la echipa a doua, însă doar pentru a-i face să înțeleagă anumite lucruri pe care el le cere de la ei.

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf înainte de U Craiova – Dinamo

Înaintea partidei U Craiova – Dinamo, care se va disputa luni, 27 septembrie, de la ora 21:00, Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă în care mesajul pentru elevii săi a fost că își dorește să domine adversarul și să câștige pentru a urca în clasament.

ADVERTISEMENT

”Nu avem probleme de lot. Koljic a primit câteva lovituri la meciul anterior, dar sperăm să avem lotul complet până mâine. În Cupă am vrut să dau şanse jucătorilor proaspeţi. La fiecare meci vor fi jucători nemulţumiţi de deciziile echipei.

Eu iau în serios partida, nu este de glumit. Jucătorii noştri trebuie să fie pregătiţi, au şi ei jucători care pot face diferenţa. Universitatea Craiova – Dinamo este diferit. Vreau ca echipa noastră să joace un fotbal frumos. Să domine din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Nu mi-aş dori ca Dinamo să iasă din harta fotbalului românesc. Sunt destui oameni care iubesc acest club. Mă simt bine, totul este OK. Dar m-aş simţi şi mai bine dacă poziţia noastră în clasament ar fi alta”, a declarat Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Reghecampf nu crede că eșecul cu FCSB este o bornă pentru Dinamo

Tehnicianul oltenilor nu își mai dorește ca echipa sa să facă pași greșiți și și-a avertizat jucătorii să nu o desconsidere pe Dinamo, deși ”câinii” trec printr-o perioadă mextrem de dificilă cu șase înfrângeri la rând în campionat.

”Este derby, meci important pentru noi. Indiferent de situaţia de la Dinamo ne interesează doar victoria. Venim după un meci pierdut la CFR Cluj, situaţia noastră în clasament nu este una bună. Nu vrem să mai facem paşi greşiţi.

ADVERTISEMENT

Am dat la o parte calificarea din Cupă şi cred că mâine jucătorii vor avea o evoluţie bună. Dinamo este o echipă de tradiţie, printre cele mai importante din fotbalul românesc. Meciurile dintre aceste două echipe vor fi mereu derby. Trebuie să tratăm foarte serios.

Indiferent de momentul prin care trece, Dinamo rămâne Dinamo. Nu ne interesează ce se întâmplă la ei. Probabil îşi vor rezolva probleme. Haideţi să nu facem comparaţie cu FCSB. Acolo au jucat în 10 din minutul 30. Având în vedere condiţiile cu pandemia, cu siguranţă vor fi cei 30 la sută din capacitate”, a mai spus ”Reghe”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Alexandru Crețu a trecut peste problemele medicale și este apt pentru întâlnirea cu Dinamo. Jucătorul de 29 de ani a fost lovit de un coleg în timpul unui antrenament și a mers la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic pentru a se pune pe picoare mai repede.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik