Sport

Laurențiu Reghecampf, planuri mari după CS Mioveni – U Craiova 0-3: „Vreau doar victorii în play-off!”

Laurențiu Reghecampf a fost bucuros după victoria echipei sale în duelul cu CS Mioveni, scor 3-0, iar tehnicianul este încrezător pentru următoarele confruntări.
02.03.2022 | 20:00
Laurentiu Reghecampf planuri mari dupa CS Mioveni  U Craiova 03 Vreau doar victorii in playoff
Laurențiu Reghecampf, planuri mari după CS Mioveni - U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Reghe” își dorește de la jucătorii săi să continue forma bună și își propune să obțină victorii pe linie în play-off, iar la finalul campionatului, oltenii să ocupe o poziție care să îi ducă în preliminariile cupelor europene.

Laurențiu Reghecampf, planuri mari după CS Mioveni – U Craiova

Laurențiu Reghecampf are planuri mari după duelul dintre CS Mioveni și Universitatea Craiova, dorind victorii pe linie în play-off, dar și în etapa următoare cu Farul. Tehnicianul l-a lăudat și pe Jovan Markovici, dar căruia îi atrage atenția că mai are de muncă până să ajungă la nivelul pe care și-l dorește:

ADVERTISEMENT

„Mi-a plăcut mult atitudinea jucătorilor. A fost un teren greu, o atmosferă nu tocmai fericită pentru noi, dar mă bucur că au înțeles ce le-am cerut.

Sunt fericit pentru cele trei puncte, mai avem o etapă cu Farul și sper să ne îndeplinim obiectivul”.

ADVERTISEMENT

„Markovic se pregătește bine, mai are de muncă. După ce voi termina play-off-ul, mă voi pronunța, deocamdată nu am reușit să facem multe puncte cu echipele din față.

Ne dorim să intrăm în play-off și să facem o figură frumoasă, să câștigăm toate meciurile, asta îmi doresc”, a mai spus „Reghe” la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Nu se întâmplă nimic cu Nistor!”

Tehnicianul a explicat și situația lui Dan Nistor, spunând că mijlocașul său este în continuare unul dintre jucătorii pe care se bazează și de la care se așteaptă la evoluții bune:

„Nu se întâmplă nimic cu Nistor, sunt fericit că și-a prelungit contractul, el e un jucător important pentru mine și vorbesc cu el în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

El trebuie să se antreneze, trebuie să revină și mai puternic și sunt sigur că va reveni la forma pe care ne-o dorim cu toții”.

„Este o situați dificilă în Ucraina, noi suntem fericiți că stăm cumva la adăpost și ne uităm la televizor.

Suntem solidari și suntem într-o situație pe care nu am mai întâlnit-o până acum”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul confruntării.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul: 2,20 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT