Sport

Laurenţiu Reghecampf, mulţumit după revanşa obţinută cu CFR Cluj: ”Avem calitate”

Universitatea Craiova a eliminat CFR Cluj din Cupa României, iar Laurențiu Reghecampf a făcut o analiză a ”dublei” împotriva campioanei.
24.09.2021 | 00:30
Laurenţiu Reghecampf, mulţumit după revanşa obţinută cu CFR Cluj: ”Avem calitate”
Universitatea Craiova a eliminat CFR Cluj din Cupa României, iar Laurențiu Reghecampf a făcut o analiză a ”dublei” împotriva campioanei. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii s-au impus cu 1-0 prin golul de excepție reușit de Lyes Houri și continuă drumul de apărare a trofeului.

Întâlnirea din Bănie a fost una modestă, cele două formații oferind un fotbal pe alocuri plictisitor într-un stadion neverosimil de gol pentru un asrfel de duel.

Laurențiu Reghecampf, discurs optimist după victoria cu CFR Cluj

După ce au fost învinși în campionat, oltenii și-au luat revanșa în fața campionilor de la CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, iar la finalul jocului Laurențiu Reghecampf a apreciat că formația sa a vut două prestații solide.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că dacă facem o analiză după cele două meciuri, echipa noastră a jucat bine. Și în primul meci am avut anumite ocazii, mie nu mi-a plăcut atitudinea mai ales în prima repriză, pentru că nu am ieșit din pressing-ul lor. Avem jucători care au calitatea necesară de a face acest lucru.

Sunt mulțumit că ne-am calificat mai departe în cupă. Am întâlnit cel mai greu adversar care se putea întâlni, trebuie să ne bucurăm. Întotdeauna meciurile cu CFR sunt dificile, au o disciplină foarte bună, sunt jucători puternici și cu calitate individuală foarte bună”, a declarat Reghecampf la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Houri

Tehnicianul Universității Craiova a apreciat jocul foarte bun făcut de Lyes Houri, marcatorul unicul gol al întâlnirii cu CFR Cluj, și a încercat să-i găsească scuze lui Antoine Conte pentru prestația mai puțin reușită.

”Am răbdare cu jucătorii care vin după o perioadă de accidentare, așa cum este Conte, are nevoie de încurajări. Pentru mine important este lotul, cei care vin de pe bancă trebuie să profite și să joace bine.

ADVERTISEMENT

Houri vine după două jocuri bune, mă bucur că a marcat. Are o calitate foarte bună, încearcă să primească mingea între linii. Meciurile cu CFR sunt întotdeauna grele, au disicplină, au calitate”, a încheiat Laurențiu Reghecampf.

Dan Petrescu, supărat pe fanii olteni

Dan Petrescu nu avea așteptări prea mari de la acest joc, în care a folosit o formulă cu mulți jucători care nu prind primul 11 în mod normal. Nu a fost supărat pe jucătorii săi, pe care i-a felicitat pentru efort.

ADVERTISEMENT

Înjurat de fanii Universității Craiova, tehnicianul CFR-ului a răbufnit la final. Este convins că oamenii importanți din fotbalul românesc nu ar avea parte de un astfel de tratament la Cluj.

Căpitanul formației CFR Cluj, Ciprian Deac, a dezvăluit că ardelenii aveau Cupa ca obiectiv, în ciuda faptului că antrenorul Dan Petrescu a decis ca majoritatea titularilor să nu facă deplasarea la Craiova.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik