Sport
notix pixel id

Laurențiu Reghecampf, mulțumit după victoria Craiovei cu Chindia: „Dacă vom câștiga meci de meci, vom ajunge în frunte!”

Laurențiu Reghecampf a fost mulțumit după victoria Craiovei în meciul cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.
22.10.2021 | 22:44
Laurențiu Reghecampf, mulțumit după victoria Craiovei cu Chindia: „Dacă vom câștiga meci de meci, vom ajunge în frunte!”
Laurențiu Reghecampf are de gând să-l folosească și pe Mihai Roman
ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor se bucură pentru victorie, mai ales pentru că elevii săi au reușit să învingă o formație cu o apărare bună, care primise un singur gol în ultimele șase etape.

„Reghe” vrea și o victorie la meciul din Cupa României, pe care oltenii îl vor juca în deplasare cu Minaur Baia Mare, recunoscând că echipa sa vrea să își apere trofeul câștigat în sezonul trecut.

Laurențiu Reghecampf, mulțumit după victoria Craiovei cu Chindia

Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este mulțumit după victoria Craiovei în duelul cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, spunând că elevii săi au depus un efort mare pentru a pleca cu toate punctele:

ADVERTISEMENT

„Ei au avut o bară, o ocazie mare, dar am avut multe șanse. Cred că am avut foarte multe șanse și cred că dacă marcam din penalty jocul se schimba total și îi obligam să joace fotbal, pentru că e foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe, nu mă refer la ceva negativ legat de ei.

Ceea ce fac, fac foarte bine, sunt foarte compacți, dar nouă ne e greu să jucăm împotriva unei asemenea echipe.

ADVERTISEMENT

Ei își știu nivelul și se descurcă foarte bine, dar tot cred că dacă am fi marcat, jocul s-ar fi schimbat mai mult.  Ordinea de la penalty-uri a fost Ivan și Nistor, dar Ivan a fost cel faultat, de aceea a bătut Nistor”.

„Sper să găsim un jucător care să își asume responsabilitatea și să marcheze din penalty, avem jucători. Voi juca în cupă cu cei mai buni jucători, orice trofeu e important pentru noi”, a mai spus „Reghe”.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important e să avem jucătorii sănătoși!”

Laurențiu Reghecampf a continuat și a vorbit despre meciul din Cupa României cu Minaur Baia Mare, pe care îl va trata cu maximă seriozitate, după cum a recunoscut tehnicianul.

Dacă reușim să câștigăm meci de meci, o să reușim să ajungem acolo în frunte, ne dorim și Cupa României. La final… se întâmplă… sunt unele lucruri care se întâmplă pe un stadion. 

ADVERTISEMENT

E urât ca un suporter să mă înjure într-un astfel de hal, de-asta m-am supărat, dar mi-e greu să înțeleg, mai ales că sunt din zona mea și nu am prea auzit astfel de înjurături.

Cel mai important pentru noi e să avem jucătorii sănătoși, va fi greu pentru echipele care vor întâmpina astfel de probleme”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik