Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, negocieri cu o forță din Golf! Ce echipă ar putea antrena

05.11.2020 | 17:19
Laurentiu Reghecampf negocieri cu o forta din Golf Ce echipa ar putea antrena
ADVERTISEMENT

Antrenorul român Laurențiu Reghecampf se află în negocieri cu o forță din Golf la care evoluează și un fotbalist care a scris istorie în Casa Pariurilor Liga 1.

Fostul tehnician de la FCSB a plecat de la formația Al Wasl din Emiratele Arabe Unite la mijlocul lunii octombrie, după un eșec în fața echipei lui Daniel Isăilă.

ADVERTISEMENT

Reghe a demisionat pentru că șefii nu i-au dat banii de transferuri pe care i-au promis înainte de începerea campionatului. Antrenorul român le-a spus conducătorilor că nu poate obține performanță și nu se poate bate pentru trofee cu jucători fără experiență și aduși de la echipa a doua.

Laurențiu Reghecampf e dorit din nou în Golf și negociază cu Al Shabab

La două săptămâni după ce a decis să plece de la Al Wasl, Saudi Sport Sky scrie că Laurențiu Reghecampf se află în negocieri cu o altă formsație din Golf. Este vorba de Al Shabab din Arabia Saudită, care în trecut a fost pregătită și de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Deși echipa a început bine sezonul, a acumulat șapte puncte în primele trei etape și se află pe locul patru în clasament, șeicii nu mai au încredere în antrenorul portughez Pedro Caixinha și caută un înlocuitor care să poată se bată la titlu. Asta pentru că sezonul precedent a fost unul dezastruos pe care Al Shabab l-a încheiat pe poziția a șaptea.

Presa din Arabia Saudită notează că șeicii negociază în acets momente cu Laurențiu Reghecampf, care este liber de contract, dar și cu portughezulș Pedro Emanuel, aflat pe banca tehnică a echipei Al Ain din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va ajunge la un acord cu șefii de la Al Shabab, Reghe îi va avea sub comandă pe fostul portar al celor de la CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, și pe celebrul mijlocaș argentinian Ever Banega, care a scris istorie la FC Sevilla.

În lotul arabilor se mai află încă cinci straniei: chilianul Igor Lichnovsky, senegalezii Alfred N’Diaye și Makhete Diop, argentinianul Cristian Guanca și portughezul Fabio Martins.

ADVERTISEMENT

Reghecampf a antrenat-o pe Al-Wasl în 55 de meciuri, perioadă în care a înregistrat 22 de succese, nouă rezultate de egalitate și 24 de eșecuri, cifre considerate extrem de modeste de jurnaliștii din zona Golfului.

ADVERTISEMENT