Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, serie de senzație în Emirate! Ce a făcut Al Wahda în meciul cu Al Ittihad! Video

17.11.2018 | 17:31
Laurentiu Reghecampf serie de senzatie in Emirate Ce a facut Al Wahda in meciul cu Al Ittihad Video

Laurențiu Reghecampf a bifat o nouă victorie în Cupa Emiratelor, Wahda – Al Ittihad Kalba 2-0. Echipa antrenată de român a marcat ambele goluri după pauză. În minutul 62, Myke Ramos a marcat în propia poartă și a făcut ca Al Wahda să conducă cu 1-0. După alte 6 minute, formația condusă de fostul antrenor de la FCSB, a marcat pentru 2-0. Mohamed Alhammadi a reușit să înscrie din pasa lui Tahnoon Alzaabi.

În Cupa Emiratelor, Laurențiu Reghecampf este lider detașat până acum. După 6 etape jucate, echipa sa, Al Wahda, are 5 victorii și o singură remiză. A fost un egal, 0-0 în deplasare la Bani Yas. Mai mult trupa românului nu a primit gol în cele 6 partide și are un golaveraj imaculat, 9-0. În clasament, echipa lui Reghecampf, Al Wahda, are 16 puncte în grupa A din Cupa Emiratelor. Pe locul 2 este Bani Yas cu doar 8 puncte, iar pe ultimul loc al podiumului este Al Wasl cu 7 puncte.

Laurențiu Reghecampf, neînvins în Cupa Emiratelor! În campionat nu stă așa bine, e abia pe locul 5

Laurențiu Reghecampf are o perioadă bună în Emirate, echipa sa fiind neînvinsă în ultimele 5 meciuri în toate competițiile. Din păcate pentru antrenorul român, formația sa nu stă așa bine și în clasamentul primei ligi. Chiar dacă nu are decât două înfrângeri în 9 etape, Al Wahda e abia pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte. Liderul campionatului în Emirate este Al Sharjah, cu 21 de puncte.

Sebastian Tagliabue, golgheterul lui Al Wahda

Laurențiu Reghecampf are însă cu ce se lăuda. Pe lângă parcursul excelent din Grupa A a Cupei Emiratelor, românul a creat din Al Wahda o echipă super ofensivă. Formația condusă de fostul tehnician de la FCSB are cel mai bun atac din campionat, echipa sa marcând 28 de goluri. Al Wahda are în acest moment golgheterul campionatului în Emirate, este vorba de argentinianul Sebastian Tagliabue, care a reușit în 9 etape 10 goluri.

  • 9-0 este golavareajul lui Al Wahda în Cupa Emiratelor, după 6 etape