Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, nou contract cu Al Wasl. Ce salariu uriaș va încasa

20.03.2019 | 16:05
Laurentiu Reghecampf nou contract cu Al Wasl Ce salariu urias va incasa

Laurențiu Reghecampf a semnat un nou contract cu Al Wasl în această săptămână, după ce vechea înțelegere dintre cele două părți se termina în luna iunie a anului 2019.  Mai mult, arabii i-au propis și un salariu uriaș antrenorului român în vârstă de 43 de ani.

Laurențiu Reghecampf, nou contract cu Al Wasl

Arabii de la Al Wasl au decis să îi ofere lui Laurențiu Reghecampf un nou contract valabil până în vara anului 2021, chiar dacă gruparea pregătită de antrenorul român a încasat zece goluri în ultimele două meciuri, anunță ziare.com. Al Wasl a pierdut cu 5-0 în fața celor de la Al Zawra’a și a fost învinsă și de Al Shabab, scor 5-1.

Laurențiu Reghecampf a semnat noul contract în cursul acestei săptămâni, iar ăsta a fost și motivul pentru care Anamaria Prodan a plecat de urgență în Dubai. După ce a ajuns la un acord cu Al Wasl, Laurențiu Reghecampf va primi încă 7 milioane de dolari la salariu.

Laurențiu Reghecampf în momentul în care a fost prezentat oficial la Al Wasl, în ianuarie 2019

Clauză specială în noul contract al lui Reghe

Asta nu e tot! Laurențiu Reghecampf s-a asigurat că nu va pleca cu mâna goală de la Al Wasl în cazul în care arabii vor dori să renunțe la serviciile sale. Astfel, în contract a fost inclusă și o clauză potrivit căreia tehnicianul român va încasa suma aferentă până la finalul înțelegerii în cazul în care o să fie demis.

Laurențiu Reghecampf a ajuns pe banca tehnică a celor de la Al Wasl la finalul lunii ianuarie a anului 2019, iar gruparea sa a înregistrat cinci victorii, o remiză și patru înfrângeri de la venirea sa. În prezent, Al Wasl se află pe locul 10, cu 20 de puncte, la egalitate cu Ittihad Kalba.,