Sport

Laurențiu Reghecampf nu concepe altceva decât o victorie în meciul cu CS Mioveni: „Ne dorim să ajungem cât mai aproape de CFR!”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa contra celor de la CS Mioveni.
29.10.2021 | 14:44
Laurentiu Reghecampf nu concepe altceva decat o victorie in meciul cu CS Mioveni Ne dorim sa ajungem cat mai aproape de CFR
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – CS Mioveni va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00. În prezent, formația olteană se află pe locul 2 din Liga 1, cu 25 de puncte obținute după 13 meciuri jucate.

Laurențiu Reghecampf nu concepe altceva decât o victorie în meciul cu CS Mioveni

Tehnicianul din Bănie spune că meciul cu CS Mioveni este unul de maximă importanță pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Acesta nu concepe altceva decât o victorie în partida de sâmbătă și își dorește ca Universitatea Craiova să se apropie cât mai mult de liderul CFR Cluj.

„Pentru noi clar este o partidă importantă, prin care vrem să ne continuăm parcursul bun. Nu avem probleme de lot. Concentrarea este bună, motivaţia există, ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei de la CFR.

ADVERTISEMENT

Mioveni este o echipă foarte bine organizată, care va încerca să câştige punct, puncte. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult.

Toate echipele își doresc să ne învingă, vin pe un stadion frumos, cu gazon foarte bun. Din păcate, în momentul de față, spectatori nu sunt. Trebuie să fim concentraţi şi să luăm jocul în serios. Cupa României este o competiţie unde se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Avem un lot valoros, dar nu numeros. Întotdeauna la Craiova au fost jucători buni, întotdeauna au existat jucători care au venit de la echipele de copii și juniori, s-au investit bani.

Eu n-am menajat pe nimeni. Pe mine nu mă interesează nici dacă jucăm cu liga a 5-a. Mă interesează să câștig meciul și să pun în echipă jucătorii care sunt cei mai bine pregătiți.

ADVERTISEMENT

Orice trofeu care este pus pe masă şi pe care îl putem lua este foarte important pentru noi. Există această dispoziţie cu privire la certificatul verde la hotel şi restaurant, regulă la care trebuie să ne supunem cu toţii.

În rest, nu vreau să comentez, este treaba fiecărei echipe cum îşi face treaba. Nu mă interesează, noi ştim ce avem de făcut, noi ne încurajăm jucătorii să se vaccineze pentru că vrem să fie sănătoşi. Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură mică la un deget de la picior.

Tratăm fiecare partidă foarte serios şi respectăm adversarul. Dacă vom intra pe teren şi nu vom trata cu respect adversarul, vom avea probleme”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 7,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT