Fotbal intern

Laurenţiu Reghecampf nu mai ajunge la U Craiova: ”Pleacă în Qatar”

30.01.2021 | 12:42
Laurentiu Reghecampf nu mai ajunge la U Craiova Pleaca in Qatar
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, au fost aproape să bată palma. Antrenorul nu va mai ajunge, însă, în Bănie și va începe o nouă aventură în Golf.

Reghecampf a fost tentat să preia banca tehnică a Universității Craiova. A discutat cu finanțatorul ”Leilor din Bănie”, iar oficializarea anunțului părea o chestiune de zile.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, antrenorul de 45 de ani pare că va alege să-și continue activitatea în zona Golfului de unde a primit o ofertă net superioară celei din Oltenia.

Anunţul momentului despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf: ”Nu vine la Craiova. Pleacă în Qatar”

Intrat prin telefon la emisiunea DigiSport Matinal, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a dezvăluit că Mihai Rotaru a negociat în Dubai contractul lui Reghecampf, dar instalarea acestuia pe banca Craiovei a picat.

ADVERTISEMENT

”Până aseară așa știam, că Laurențiu Reghecampf vine la Craiova. Aseară eram cu Adrian Thiess la o terasă și Reghe l-a sunat că nu mai vine în România. Pleacă în Qatar. El și Mihai Rotaru au fost în concediu în Dubai și au stat foarte mult timp împreună, era foarte aproape să semneze cu Craiova, dar în ultimul moment a renunțat din cauza scandalului dintre soția lui și familia Becali”, a spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Ar fi a patra aventură a lui Laurenţiu Reghecampf în țările arabe, după Al-Hilal (Arabia Saudită) și Al Wahda, respectiv Al-Wasl (Emiratele Arabe Unite).

ADVERTISEMENT

U Craiova își caută antrenor

Universitatea Craiova a bifat, vineri, al șaselea rezultat de egalitate consecutiv și nu a mai câștigat în Liga 1 din 18 decembrie anul trecut. Seria de rezultate modeste i-au determinat pe fani să-i ceară finanțatorului Mihai Rotaru să aducă un antrenor care să readucă echipa în lupta pentru titlu.

În acest moment U Craiova este pregătită de Corneliu Papură care este la al treilea mandat de antrenor interimar. A preluat echipa în toamna anului trecut, după demisia italianului Criastiano Bergodi, însă rezultatele sunt sub așteptările suporterilor.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Mihai Rotaru a negociat și cu Walter Zenga, dar a fost refuzat de tehnicianul care le-a mai pregătit în România pe FC Național, Steaua și Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 2,05 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT