Sport

Laurențiu Reghecampf nu renunță la obiceiul care l-a consacrat. Ce le-a spus jucătorilor după U Craiova – Laci 0-0. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf nu renunță la obiceiul său de după meciuri. Acesta le-a ținut un discurs jucătorilor după U Craiova - Laci.
30.07.2021 | 18:52
Laurentiu Reghecampf nu renunta la obiceiul care la consacrat Ce lea spus jucatorilor dupa U Craiova  Laci 00 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf are un obicei ca după fiecare meci să strângă jucătorii pe teren și să țină un mic discurs înainte de intrarea la vestiare. Acest lucru s-a întâmplat și după partida U Craiova – Laci, iar FANATIK a aflat și ce le-a spus tehnicianul jucătorilor săi.

Elevii săi nu au făcut o figură prea frumoasă și au ratat calificarea în turul următor al UEFA Europa Conference League. Astfel, Craiova nu va avea șansa unui duel în dublă manșă cu Anderlecht. Oltenii vor trebui să se focuseze pe campionat și Cupa României.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu renunță la obiceiul de la FCSB. A ținut un discurs jucătorilor săi chiar pe teren: „Pierdem împreună și câștigăm împreună”

Laurențiu Reghecampf nu a debutat cu dreptul la Universitatea Craiova. Chiar dacă echipa sa nu a pierdut și nu a luat gol, Știința a fost eliminată din competițiile europene, iar cauza a fost golul luat în turul confruntării cu Laci.

După meciul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, fanii „alb-albaștrilor” au luat atitudine față de evoluțiile slabe ale fotbaliștilor și au venit să le ceară socoteală. Din păcate, aceasta este imaginea de ansamblu cu care Reghe pornește la drum cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Modificările făcute în primul unsprezece nu au dat randamentul la care se aștepta toată lumea. Cea mai surprinzătoare mutare făcută de Reghecampf a fost scoaterea din echipă a lui Alexandru Mateiu, fotbalist care se află sub contract cu soția sa.

După partida încheiată cu un scor „alb”, Laurențiu Reghecampf a făcut semne ca niciun jucător să nu plece la vestiare, ci să rămână pe teren. Acolo, antrenorul de 45 de ani a ținut un mic discurs. „Băieți, pierdem împreună și câștigăm împreună. Trebuie să mergem mai departe,” au fost cuvintele rostite de Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Acest discurs de după meciuri este un obicei de-al său, remarcat în perioada petrecută la FCSB, formație cu care a reușit performanțe remarcabile.

A debutat într-un moment neplăcut. Reghecampf spune că este mult de muncă la echipă: „Trebuie să lucrăm mai mult”. Duminică va da piept cu FC Botoșani

Cu doar două antrenamente la dispoziție înainte de meciul din Conference League, Laurențiu Reghecampf nu a putut să facă minuni cu jocul slab al „juveților”. Un lucru care îi macină pe olteni este și faptul că Elvir Koljic nu și-a regăsit pofta de gol.

ADVERTISEMENT

„Am avut două-trei șanse bune, nu am reușit să marcăm și lucrul ăsta s-a văzut. Dacă înscria Koljic în prima repriză lucrurile se schimbau, cred eu că acolo a fost șansa noastră să intrăm în această cursă a calificării,” a declarat Reghe în legătură cu ocazia foarte mare pe care a avut-o atacantul bosniac în prima repriză a jocului cu Laci.

„Le-am spus jucătorilor la analize că nu va fi un meci ușor, Laci este o echipă foarte arțăgoasă și bine așezată în teren, știam că va fi un meci de lupă. Nici noi nu aveam soluțiile să facem un joc mai bun în seara asta, avem jucători accidentați, Cicâldău nu mai este aici, deci trebuia să ne bazăm pe ce aveam la dispoziție, dar nu este un motiv să ne scuzăm.

Toți suntem dezamăgiți, trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză și să vedem la ce nivel am ajuns, și să facem mai bine la anul. Nu este ușor pentru fotbalul românesc să îți iasă trei echipe într-o zi. Aici am ajuns, ăsta e adevărul, despre ce vorbim,” a mai declarat antrenorul Craiovei la flash-interviul de la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 2,07 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT