ADVERTISEMENT
Fotbal international

Laurențiu Reghecampf nu va fi păstrat la Al Ahli! Ce scrie presa din Arabia Saudită

Autor: Traian Terzian | 11.05.2021 | 16:22
Laurențiu Reghecampf nu va fi păstrat la Al Ahli! Ce scrie presa din Arabia Saudită
Antrenorul Laurențiu Reghecampf nu va fi păstrat și în sezonul viitor la Al Ahli, șeicii nefiind convinși de faptul că românul poate face performanță la formația din Arabia Saudită. Sursă foto: Twitter AlAhli_FC

Antrenorul Laurențiu Reghecampf nu va fi păstrat și în sezonul viitor la Al Ahli, șeicii nefiind convinși de faptul că românul poate face performanță la formația din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a ajuns la un acord cu oficialii lui Al Ahli la finalul lunii martie, atunci când l-a înlocuit pe sârbul Vladan Milojevic.

La scurt timp după ce a s-a înțeles cu șeicii, presa din Arabia Saudită a anunțat că Reghe nu se bucură de prea multă încredere din partea fanilor lui Al Ahli.

Al Ahli i-a decis soarta lui Laurențiu Reghecampf

După doar o lună și jumătate din momentul în care a preluat-o pe Al Ahli, Laurențiu Reghecampf a aflat că nu va continua și din vară la formația unde este legitimat Alexandru Mitriță, conducătorii clubului considerând că nu este potrivit pentru echipă.

ADVERTISEMENT

”Al Ahli va renunța la serviciile lui Reghecampf la finalul sezonului”, a scris varianta saudită a site-ului goal.com.

”Conducătorii nu sunt convinși de prestația echipei sub comanda antrenorului român și au început deja căutarile pentru un nou tehnician”, mai notează sursa citată.

Al Ahli, prestație dezamăgitoare în Liga Campionilor Asiei

La scurt timp după ce a preluat-o pe Al Ahli, Laurențiu Reghecampf a debutat cu o înfrânger e în campionat, scor 2-3, cu Al Raed, după care a început aventura în Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Cu două victorii, două remize și o înfrângere, trupa tehnicianului român a ajun s la ultima etapă s-și joace calificarea în faza eliminatorie pe terenul qatarezilor de la Al Duhail.

Al Ahli avea nevoie de o victorie pentru a merge mai departe, dar în final a fost doar un rezultat de egalitate și acesta parer să fi fost momentul în care șeicii și-au dat seama că românul nu este alegerea potrivită.

ADVERTISEMENT

Reghe mai are 4 meciuri la Al Ahli

Cu moralul la pământ după ratarea calificării din Liga Campionilor Asiei, jucătorii de la Al Ahli au mai înregistrat un eșec în campionat, scor 2-4 cu Al Taawon, și au ajuns pe un dezamăgitor loc 9 în clasament.

În condițiile în care șeicii i-au decis soarta, Laurențiu Reghecampf  va mai rămâne doar până la finalul lunii pentru a conduce echipa și în ultimele patru etape de campionat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, presa din Arabia Saudită a scris că Alexandru Mitriță i-a anunțat pe conducătorii clubului că vrea să plece din cauza întârzierilor salariale, dar aceștia au făcut un efort financiar și l-au convins pe internaționalul român să rămână.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!