Life

Laurențiu Reghecampf, o nouă imagine emoționantă cu fiul său și al Corinei Caciuc. Cum a fost surprins micuțul

Laurențiu Reghecampf a postat o nouă imagine emoționantă cu fiul său și al Corinei Caciuc. Iată cum a fost surprins micuțul Liam de către antrenorul Universității Craiova.
24.05.2022 | 17:53
Laurentiu Reghecampf o noua imagine emotionanta cu fiul sau si al Corinei Caciuc Cum a fost surprins micutul
Laurențiu Reghecampf, o nouă imagine emoționantă cu fiul său și al Corinei Caciuc. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf și partenera lui, Corina Caciuc, au devenit părinți săptămâna trecută, iar antrenorul Craiovei a publicat o nouă imagine emoționantă cu fiul său.

Laurențiu Reghecampf, o nouă imagine emoționantă cu fiul său și al Corinei Caciuc

Liam a venit pe lume în dimineața zilei de 19 mai 2022, iar Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt mai fericiți ca niciodată. Antrenorul de la Universitatea Craiova a făcut marele anunț pe rețelele sociale și a postat și o fotografie cu fiul său cel mic, la puțin timp după ce s-a născut.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a postat o nouă imagine emoționantă cu băiatul său în urmă cu puțin timp.

Micuțul este îmbrăcat într-un body pe care scrie “I love my daddy” (n.r. “Îl iubesc pe tăticul meu”), care a primit deja numeroase aprecieri pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Liam, fiul lui Reghecampf
Liam, fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: Instagram

Săptămâna trecută, antrenorul Universității Craiova a declarat că se simte fericit și împlinit după nașterea lui Liam, mai ales că a avut o perioadă grea.

“Mă simt minunat, mă simt fericit și împlinit. Mă bucur foarte mult pentru că a fost o perioadă grea. Sper să fie sănătos, fericit, să crească mare și să fie sănătos.”, a declarat Laurențiu Reghecampf după ce fiul lui a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Își dorește Laurențiu Reghecampf nunta cu Corina Caciuc?

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a dat de înțeles că ar fi dispus să se căsătorească cu Corina Caciuc, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Antrenorul Craiovei a postat un clip video despre căsătorie pe rețelele sociale. În videoclipul respectiv se vorbește despre căsătorie ca fiind una dintre cele mai importante alegeri ale unei persoane.

ADVERTISEMENT

“Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc.

Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp.

Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important.”, se arată în videoclipul distribuit de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT