Fotbal international

Laurenţiu Reghecampf, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei! Ce şanse mai are Al Wasl să se califice în optimi! Video

08.04.2019 | 22:35
Laurentiu Reghecampf o noua infrangere in Liga Campionilor Asiei Ce sanse mai are Al Wasl sa se califice in optimi Video

Laurenţiu Reghecampf a bifat o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei. În etapa a treia din faza grupelor AFC Champions League, Al Wasl a fost învinsă de Zob Ahan (Iran), scor 1-3, însă echipa antrenorului român păstrează şanse la calificarea în optimile de finală.

Laurenţiu Reghecampf, o nouă înfrângere în Liga Campionilor Asiei. Portarul l-a trădat

Laurenţiu Reghecampf a suferit o nouă înfrângere în grupele din Liga Campionilor Asiei. Începutul meciului Al Wasl – Zob Ahan părea să fie unul de bun augur pentru echipa antrenorului român. În minutul 14, Caio Canedo a deschis scorul, după ce a reuşit o piruetă în careu.

Două minute mai târziu, Humaid Abdulla Ali, portarul lui Al Wasl, a greşit pentru prima dată. Ighodaro Osaguona a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Hamid Maleki, însă goalkeeper-ul lui Laurenţiu Reghecampf nu şi-a calculat paşii şi nu a putut să respingă mingea.

Greşeală colosală la golul al doilea al lui Zob Ahan

În minutul 35, Amir Motahari a reluat slab o minge din centrul careului, însă Humaid Abdulla Ali a fost păcălit şi Zob Ahan a marcat al doilea gol. În a doua repriză, Hamid Bouhamdan a marcat al treilea gol şi a închis tabela în minutul 86.

După trei etape din grupele Ligii Campionilor Asiei, Al Wasl are trei puncte, obţinute după victoria cu Al Nassr, scor 1-0, din prima rundă. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, însă echipa lui Laurenţiu Reghecampf ocupă ultima poziţie din cauza golaverajului negativ. Al-Zawraa, echipa de pe locul 2, are un avans minim, de un punct, faţă de Al Wasl şi Al Nassr, astfel că lupta pentru calificarea în optimile de finală este deschisă.