Sport

Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova: „Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat!”

Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Universității Craiova, a fost prezentat într-o conferință de presă. Acesta a dezvăluit obiectivul pe care îl are la echipa olteană.
27.07.2021 | 18:16
Laurentiu Reghecampf obiectiv indraznet la Universitatea Craiova Trebuie sa castigam tot ce este de castigat
Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova: „Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat!”
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o, ultima dată, pe Al-Ahli Jeddah, formație de care s-a despărțit în vara acestui an.

Tehnicianul, în vâstă de 45 de ani, a semnat pe doi ani cu Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova

Noul tehnician din Bănie a anunțat că obiectivul său este acela de a câștiga toate trofeele puse în joc, alături de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, sunt foarte bucuros că vă reîntâlnesc pe mulți dintre voi. Îmi cer scuze, mai ales oamenilor din presă, că nu am răspuns. E o experiență nouă, un club mare, un club care își dorește să câștige campionatul. Începem cu un meci dificil (n.r. returul cu Laci) după un meci pierdut în deplasare, dar sunt sigur că jucătorii vor fi motivați și vor juca foarte bine. Într-adevăr, va fi un meci dificil, trebuie concentrare multă, trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru că începutul nu este cel pe care l-am dorit la Universitatea Craiova.

Relația dintre mine și patronul Universității Craiova este o relație veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutăm mereu despre ce se întâmplă la echipă. După cum vedeți, în fotbal se întâmplă de multe ori lucruri pe care nu le ai pe hârtie, trebuie să fim pregătiți în orice moment. Echipele, care își doresc să câștige trofee, nu au răbdare, fanii te presează.

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat. Fanilor eu nu pot decât să le promit că voi face tot ceea ce ține de mine și voi încerca să le dau jucătorilor impulsurile să câștige meciurile. Campionatul este foarte lung și vedeți că toate echipele se întăresc și sunt puternice.

Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că și cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună. Nu mă veți auzi niciodată vorbind despre antrenorul de înaintea mea. Sperăm să reușim, o luăm pas cu pas și aș vrea să vă concentrați mai mult pe următorul meci”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf: „Se dorește să acoperim golul respectiv!”

Reghecampf susține că se gândește să aducă mai mulți jucători în Bănie, pentru a acoperi golul lăsat de Alex Cicâldău, care a plecat la Galatasaray.

Deocamdată, analizăm ceea ce avem de făcut. Nu vom aduce jucători noi pentru următorul meci, pentru că nu este timp. S-a vândut un jucător important (n.r. Alex Cicâldău) și cu siguranță se dorește să acoperim golul respectiv. Ne preocupă, în momentul de față, să imbunătățim lotul echipei. Echipa asta s-a bătut la campionat, dar pe final s-au pierdut niște meciuri, deci există valoare.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine că nu pot lucra decât la un lucru în două zile, la mentalitatea lor, la încrederea lor și să rezolvăm pe parcurs anumite probleme, anumite greșeli. Să îi facem să înțeleagă că echipa a suferit în anumite momente și că nu poate să facă așa greșeli.

Noi încercăm să venim din spate, dar, cu siguranță, vom juca un rol important anul acesta”, a mai spus Reghecampf.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT