Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, ofertă greu de refuzat. Antrenorul e aproape să semneze cu o echipă uriașă din Golf

07.01.2021 | 21:40
Laurentiu Reghecampf oferta greu de refuzat Antrenorul e aproape sa semneze cu o echipa uriasa din Golf
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf e gata să revină în forță pe banca tehnică. Antrenorul în vârstă de 45 de ani este dorit de Al Ain, cea mai decorată echipă din Emiratele Arabe Unite.

Conform ProSport, Reghecampf negociază în aceste momente cu „Șeful”, așa cum este supranumită Al Ain. În cazul în care va semna contractul, „Reghe” va deveni al patrulea antrenor român din istoria clubului situat în Abu Dhabi, după Ilie Balaci, Anghel Iordănescu și Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT

Pentru Reghecampf, Al Ain ar reprezenta a treia experiență în EAU. După ce a plecat de la FCSB, în 2017, tehnicianul român le-a mai antrenat pe Al Wada și pe Al Wasl. „Reghe” e liber de contract din luna octombrie a anului trecut.

Laurențiu Reghecampf negociază preluarea lui Al Ain

Din informațiile sursei citate, dublul campion al României, în calitate de antrenor al FCSB, are pe masă două oferte extrem de atractive. Cea mai tentată pare a fi însă cea de la Al Ain, echipă aflată pe locul 5 în UAE Pro-League.

ADVERTISEMENT

În prezent, formația care îl are ca patron pe șeicul Mohamed Bin Zayed Al Nahyad este antrenată de Pedro Emanuel, dar rezultatele lusitanului nu sunt pe placul conducerii, care a început să îi caute înlocuitor.

A doua ofertă pe care o are „Reghe” este tot din Emirate, iar tehnicianul român ar putea lua o decizie finală până la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT
  • Sezonul trecut, Al Ain a terminat pe locul 2 în UAE Pro-League.

Salariu fabulos pentru Reghecampf în Emirate

Al Ain pune la bătaie un salariu extrem de tentant chiar și pentru un antrenor de talia lui Laurențiu Reghecampf, peste două milioane de euro pe an. În cazul în care va bate palma cu Mohamed Ben Zayed Al Nahyad, Al Ain va deveni a patra echipă din Golf antrenată de român, după Al Hilal (Arabia Saudită), Al Wahda și Al Wasl (EAU).

Reghecampf e dorit insistent în acea zonă după despărțirea de Al Wasl. La finalul anului trecut, antrenorul român a fost pe lista lui Al Shabab (Arabia Saudită). În decembrie 2020, Al Bilad scria că  Reghecampf e „foarte aproape să o preia pe Al Shabab, discuțiile aflându-se într-un stadiu avansat”.

ADVERTISEMENT
  • 13 titluri are în palmares Al Ain, record absolut în Emiratele Arabe Unite.
  • Al Ain a luat ultimul titlu în 2018, sub comanda antrenorului croat Zoran Mamic.
  • Ilie Balaci (2000) și Cosmin Olăroiu (2012, 2013) sunt antrenorii români care au cucerit titlul cu Al Ain.

 

ADVERTISEMENT