Fotbal intern

Oferta pentru care Laurențiu Reghecampf a refuzat revenirea la FCSB: 3,5 milioane de euro pe an de la Al Wasl!

26.12.2018 | 16:56
Oferta pentru care Laurentiu Reghecampf a refuzat revenirea la FCSB 35 milioane de euro pe an de la Al Wasl

Tehnicianul a reziliat contractul cu cei de la Al Wahda și a negociat cu mai multe echipe din Golf în ultima perioadă. După plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, numele său a fost rostit de Gigi Becali, care l-ar fi adus înapoi în Liga 1 Betano. FANATIK a aflat oferta pentru care Laurențiu Reghecampf a refuzat revenirea la FCSB!

Ea provine de la o echipă aflată în zona retrogradării din prima ligă a Emiratelor și i-ar aduce antrenorului român un salariu fabulos: 3,5 milioane de euro pe an! Tratativele sunt avansate, iar Reghe ar putea fi numit în scurt timp la noul său club.

Oferta pentru care Laurențiu Reghecampf a refuzat revenirea la FCSB este de la Al Wasl Dubai! Contract pe doi ani

Nicolae Dică a fost dat afară de Gigi Becali, care l-a pus antrenor la FCSB pe Mihai Teja. Becali a avut în minte, însă, și alți antrenori. Unul dintre aceștia a fost Laurențiu Reghecampf, rămas liber de contract după ce a plecat de la Al Wahda. Cu toate acestea, varianta a picat rapid: “E exclus să ajungă Reghecampf la FCSB, pentru că are ofertă. Să refuze 3 milioane și să vină la mine pe 10.000 pe lună? Dacă era Reghecampf, era primul pe listă”, afirma patronul FCSB.

Gigi Becali despre ofertele lui Laurențiu Reghecampf
Gigi Becali a dezvăluit că Reghecampf are ofertă de multe milioane de euro și nu ia în calcul FCSB

Și Reghe a confirmat că este dorit în zona Golfului. “Da, este adevărat. Am alte gânduri în momentul de față. Am două oferte foarte avantajoase pentru mine și, în momentul de față, pot să mă îndrept înspre Emirate sau, probabil, Germania”, spunea antrenorul. FANATIK a aflat cu cine se află tehnicianul în negocieri foarte avansate! Conform surselor noastre, Reghecampf este dorit de Al Wasl, locul 12 din 14 echipe în prima ligă din Emirate, cu 11 puncte în 13 partide, la două puncte deasupra locurilor retrogradabile!

Pentru a-l atrage pe antrenorul român, șeicii de la Al Wasl i-au propus acestuia un contract valabil pentru doi ani și un salariu de 3.5 milioane de euro pentru fiecare dintre sezoanele petrecute la echipă.

Rezilierea cu Al Wahda i-a adus o avere în conturi

Antrenorul de 43 de ani are o reputație excelentă în zona arabă. Cu Al Whada a câștigat trei trofee: Cupa Ligii în sezonul 2017-18 şi Supercupa Emiratelor Arabe Unite în 2017 şi 2018. Apoi, lucrurile nu s-au mai legat și a ajuns la un acord cu șefii clubului pentru rezilierea contractului dintre părți.

Cum salariul său anual la Wahda era de 4 milioane de euro, Reghe și șeicii au bătut palma pentru o despăgubire uriașă: 3 milioane de euro, o adevărată avere care i-a intrat în conturi fostului tehnician de la FCSB. Acum, dacă tratativele cu Al Wasl se vor finaliza, românul va beneficia de un nou salariu de prinț.