Fotbal international

Laurențiu Reghecampf, performanță extraordinară în Emirate! A calificat-o pe Al Wasl în semifinalele Cupei Președintelui. Video

08.02.2019 | 19:57
Laurentiu Reghecampf performanta extraordinara in Emirate A calificato pe Al Wasl in semifinalele Cupei Presedintelui Video

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a reușit o performanță extraordinară în Emiratele Arabe Unite, calificând-o pe Al Wasl în semifinalele Cupei Președintelui. Noua echipă a fostului tehnician de la FCSB s-a impus cu 2-0 pe terenul formației Al Fujairah, în sferturile de finală ale competiției.

Laurențiu Reghecampf îi felicită pe jucătorii de la Al Wasl
Laurențiu Reghecampf îi felicită pe jucătorii de la Al Wasl

Laurențiu Reghecampf a fost numit oficial în funcția de antrenor principal la AS Wasl la începutul anului, semnând un contract pe două sezoane la puțin timp după ce s-a despărțit de Al Wahda. FANATIK a scris că tehnicianul român are un salariu de 3,5 milioane de euro pe an.

Laurențiu Reghecampf, performanță extraordinară în Emirate

După ce a debutat cu o victorie în campionat, prima pentru Al Wasl după o pauză de trei luni, Laurențiu Reghecampf a mai reușit o performanță de excepție la noua sa formație din Emiratele Arabe Unite, reușind calificarea în semifinalele Cupei Președintelui.

Al Wasl, care a vrut în această iarnă să-l transfere pe mijlocașul român Nicolae Stanciu, care însă a ajuns la Al Ahli în Arabia Saudită, s-a impus fără probleme pe terenul celor de la Al Fujairah cu scorul de 2-0. Scorul a fost deschis de atacantul brazilian Caio Canedo în minutul 32, iar lovitura de grație a dat-o fundașul Abdalla Saleh Al Jneibi în minutul 56.

În semifinalele Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite s-a mai calificat formația Al Dhafra, care a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dibba Al Fujairah. Celelalte două sferturi de finală, care se vor disputa sâmbătă, sunt următoarele: Al Sharjah – Emirates și Shabab Al Ahli Dubai – Al Nasr. După această calificare superbă, pentru Al Wasl urmează un meci pe teren propriu în campionat. Formația lui Laurențiu Reghecampf va întâlni, marți, de la ora 18:00, echipa Bani Yas.