Sport

Laurențiu Reghecampf pierde un jucător de bază! Și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a calificat în cupele europene după barajul cu FC Botoșani însă nu toți jucătorii vor continua în sezonul viitor sub bagheta lui Laurențiu Reghecampf.
31.05.2022 | 16:38
Laurentiu Reghecampf pierde un jucator de baza Sia anuntat plecarea de la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Formația Universitatea Craiova va trebui să facă mutări importante pentru viitorul sezon competițional. Unul dintre jucătorii importanți și-a anunțat plecarea. Nu este singurul.

Lyes Houri, mesaj de bun rămas

Mijlocașul de creație Lyes Houri și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova. Ratarea obiectivelor principale, Cupa și campionatul, l-au determinat pe fotbalistul francez să nu ia în calcul un nou sezon în Bănie.

ADVERTISEMENT

De altfel, francezul adus în vara anului trecut sub împrumut de la Mol Fehervar, din Ungaria, a jucat extrem de puțin pentru trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Fotbalistul de 26 de ani a ajuns la Craiova cu statutul de vedetă și Universitatea avea drept de cumpărare definitivă, însă s-a accidentat în toamnă și de atunci nu a mai jucat nici un meci în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Nici patronul Mihai Rotaru nu ar fi dorit să activeze clauza care permitea transferul definitiv al jucătorului, însă acesta era unul dintre preferații antrenorului Reghecampf.

Lyes Houri a avut evoluții excelentă până să se accidenteze, iar tehnicianul era tentat să-i acorde o nouă șansă. Francezul a anunțat pe rețelele de socializare că nu va continua la Universitatea.

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc pentru tot”, a fost mesajul scurt și la obiect al fotbalistului.

Francezul a ajuns prima oară în campionatul României la începutul sezonului 2018.2019, la Viitorul Constanța. A bifat 25 de partide, 13 ca titular, și a marcat 3 goluri pentru ”marinari”.

Al doilea sezon, 2019/2020, a fost și mai reușit pentru Houri. 21 de partide în Casa Pariurilor Liga 1, dintre care 18 ca titular, iau adus un transfer la Mol Fehervar, una dintre grupările importante din Ungaria.

ADVERTISEMENT

1.000.000 de euro este cota de piață a lui Lyes Houri conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT