Sport

Laurenţiu Reghecampf, pregătit pentru şocul cu FCSB: “Avem maturitatea necesară să câştigăm!”

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la FC Voluntari şi rămâne în cursa pentru locul doi. Laurenţiu Reghecampf a fost mulţumit de victorie, în ciuda evoluţiei mai modeste a echipei.
30.04.2022 | 22:33
Laurentiu Reghecampf pregatit pentru socul cu FCSB Avem maturitatea necesara sa castigam
Laurenţiu Reghecampf, în meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova rămâne în cursa pentru locul doi după victoria împotriva celor de la FC Voluntari, scor 1-0. Spre deosebire de alte meciuri, oltenii au avut o evoluţie mai modestă, oaspeţii având mai multe momente bune în partea secundă.

Laurenţiu Reghecampf, mulţumit după victoria cu FC Voluntari: “Ştiam că vom suferi, lipseau cei doi fundaşi centrali”

Laurenţiu Reghecampf a spus la finalul meciului că este mulţumit de cele trei puncte şi a recunoscut că prestaţia jucătorilor săi nu a fost la nivelul dorit, dar că echipa a ştiut să sufere:

ADVERTISEMENT

“Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru acest meci. Ştiam că vom suferi, lipseau cei doi fundaşi centrali. Sunt lucruri care nu au fost de partea noastră. Accidentarea lui Screciu a venit la antrenamentul de ieri.

Valerică Găman încă nu este 100% pregătit şi a încercat să facă tot ce a putut. A stat cinci luni şi vine după o operaţie. Rezultatul este pozitiv, ştiu că anumiţi oameni nu sunt mulţumiţi de ceea ce au văzut, dar se întâmplă să mai suferim în anumite meciuri.

ADVERTISEMENT

“Aşa se naşte o echipă puternică. Pentru noi şi, în general pentru echipele de play-off, cele mai importante sunt punctele”

Aşa se naşte o echipă puternică. Pentru noi şi, în general pentru echipele de play-off, cele mai importante sunt punctele. Dacă reuşeam să facem 2-0 la ocazia lui Ivan, era altfel. Mă aştept ca meciul de azi să fie mult mai important decât cel cu FCSB. Dacă nu câştigam, acel meci nu conta.

Avem jucători care pot face diferenţa, cu o tehnică foarte bună. Nu am avut inspiraţia necesară să marcăm încă un gol. Am suferit în ultimele 10-15 minute la acele mingi degajate de cei de la Voluntari. 

ADVERTISEMENT

“Avem maturitatea necesară să ne descurcăm la următoarele partide şi să câştigăm”

Eu sper să nu avem accidentări pentru meciul cu FCSB. Baiaram sângerează la o unghie, nu cred că este ceva grav. Vom fi pregătiţi la următorul meci. A fost superb în tribune, am avut peste 15.000 de oameni. Cu FCSB vom avea peste 20.000.

Sper să îi mulţumim cu un rezultat pozitiv. Avem maturitatea necesară să ne descurcăm la următoarele partide şi să câştigăm. Nu suntem la mâna noastră, va fi greu ca celelalte echipe să se încurce, dar vedem ce se va întâmpla“, a spus Laurenţiu Reghecampf la final.

ADVERTISEMENT

Duminică, Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FCSB, în derby-ul etapei a treia din play-off. În tur, oltenii au reuşit să câştige cu 2-0 pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT